Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 19:27

Çukurambar Şok'tan 2 adet New Balance markalı spor ayakkabı aldım. Alırken kasa elemanı 6 ay garantisi olduğunu ve orijinal ürünler olduğunu söyledi. Bir sorun çıkarsa getirebilirsiniz denildi, ben de ona güvenerek alışverişimi yaptım. Ama şimdi ilgilenen yok. Ayakkabının biri hiç giyilmedi, diğeri ise çok kısa süreli birkaç kere giyildi fakat defolu çıktı. Mayısın 29'unda almıştım. Bu süreçte Ankara dışındaydım çünkü 6 ay garantisi söylenmişti. Gelince aldığım yere sorunumu söyledim fakat sürenin geçtiğini ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. Çözüm getirmiyorlar. Mağdur durumdayım. Ayakkabılar elimde patladı, mağduriyetimin giderilmesini ve para iadesinin yapılmasını istiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

06 Ağustos 2024 13:49 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini ve ürün tam adını bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

07 Ağustos 2024 01:29
sok-market-iade-sorunu-1.jpg

Görselde gönderdim adresi ve ürünü ama bir de yazıyla ileteyim. Kızılırmak Mah. 1450 sok. No. 9 Çukurambar Çankaya/Ankara. 2 adet New Balance kadın spor ayakkabı. Teşekkür ederim.

08 Ağustos 2024 11:34

Henüz sorunum çözülmedi ilgililerden çözüm bekliyorum Ne arayan var ne çözüm üreten ürünler elimde kaldı

Gül sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 15:14
Melike sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 16:42
Şok Market İnternet Sitesi İade Süreci Hüsranlığı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 13:57
Şok Marketler Siparişimi Göndermiyor / İptal Etmiyor
Eda sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 10:04
Şok Marketler Sözde Yıldız Holding Paramı İade Etmiyor