Melda sonuçtan hiç memnun değil

Katalogdaki Ürün Hayal Kırıklığı Yarattı: Şok Marketin Sinbo Saç Şekillendirici Sorunu

28 Aralık 2024 12:59

Şok marketin 28 Aralık kataloğunda Sinbo saç şekillendirici ürün geleceği gözüküyor. Sırf bu ürün için gece vardiyasından çıkıp uyumadan 1 saat bekleyip marketleri gezdim. Birkaç market sonra sistemden baktırdığımda sadece 1 şubeye geldiğini söylediler. Onu da zaten kendi mağaza personeli satın almış. 29 tane şubesi olan bir ilçede sadece bir şubeye 1 adet ürün göndermek nedir? Katalogda var ama ne mağazada bulabiliyoruz ve uygulamada. Hayal kırıklığından başka bir şey değil, yazık. Kataloğa aldanıp kaç insan sabah kapılarda bekliyor.

28 Aralık 2024 13:19 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini (İl ve ilçe Cadde,Sokak,Mahalle) bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Melda
Melda
28 Aralık 2024 15:41

Manisa, Akhisar'dan iletişime geçiyorum. Mağazayla ilgili bir şikayetim söz konusu değildir. İlçemizde toplamda 29 şube olmasına rağmen sadece 1 ürün tedarik edilmesi üzücü. Gönderim yapacak mısınız ya da uygulama üzerinden stok yükleyecek misiniz? Kataloglara bakarak, ürün bekliyoruz vakit ayırıp mağazalarınızı geziyoruz ama ürün gelmemiş oluyor

Tuğba
Tuğba

Mersin pozcuda ne kadar Şok market varsa gezdim 1 tanesinde Sinbo Airwrap ürününü bulamadım gönderilmedi dendi her şubede. Madem göndermeyeceksiniz broşüre koymayın.

Su Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Su Yılmaz
29 Aralık 2024 10:50
Yanıltıcı Katalog Ve Ürün Stok Sorunu
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Sinbo Saç Şekillendirici Kampanyasında Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 10:48
Sinbo Saç Şekillendirici Kampanyasında Hayal Kırıklığı
Buse sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2025 16:48

Şok Marketler Kategorileri