Hüseyin sonuçtan çok memnun

Silverline Servis Hiçbir Hizmet Sunmadan Ücret Talep Ediyor

26 Mayıs 2023 11:00
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü, beklediğimin çok ötesinde destek olup beni mahcup ettiler.teşekkürler”

Silverline Set üstü cam ocak kullanıyorum, bir ocak bir süre sonra çalışmadı ihmal ettim ve garanti süresi bitince servisi aradım. Elbette garantisi bittiği için servis ücreti, tamirat ücreti olabileceğini kabul ediyorum. Ama gelen servis hiçbir test yapmadan bir göz çalışmıyor diye merkezi arayıp, 0 ocağın parasına yakın bir parayı (2500 TL) tamir ücreti olarak talep ettiler. Telefonla ben zaten bir göz çalışmıyor dedim, böyle 0 olacak parasını tamir ücreti olarak talep edecekseniz telefonda söyleseydiniz. Bu ücreti eski bir ocağın tamirine kim verir, tamir edemeyiz ama eve uğrar hiçbir şey yapmadan servis ücretini alırız demek bu. Mesele 200 TL ayak bastı servis ücreti değil, mesele gerçekten satış sonrası müşteriye zerre değer vermemek.

29 Mayıs 2023 08:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. SİLVERLİNE AŞ. MÜŞTERİ HİZMETLERİ

29 Mayıs 2023 17:01

Ceyda sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2023 11:41
"Teşekkürler"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 13:54
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Elektrikli Ocakta Süregelen Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

27 Haziran 2025 16:04
silverline-elektrikli-ocakta-suregelen-servis-ve-musteri-hizmetleri-sorunu-1.jpg
Mehmet sonucu yetersiz buldu

25 Ekim 2023 17:13