Cengiz sonucu yetersiz buldu

Silverline 35 Bin TL'ye Satılan Buzdolabında Kapak Sorunu ve Çözülmemesi

Silverline 35 Bin TL'ye Satılan Buzdolabında Kapak Sorunu ve Çözülmemesi
28 Temmuz 2023 12:59

Ürünü yaklaşık 1 yıl önce aldık. Müşterimize iyi bir ürün olduğuna ikna ederek ürünü aldık ve evine taktık. Buzdolabından ocağına ankastre fırınından davlumbazına kadar Silverline aldık. Buzdolabı şu an 35 bin tl civarında satışta. Bizim yaşadığımız sorun üst kapağı kapattığımızda altta ki dondurucunun kapağı akordiyon gibi esniyor. 3-5 kapamadan sonra dondurucunun kapağı açık kalıyor. Fark edip kapatılırsa ne ala.

Kapatılmazsa dondurucuda ki ürünler çöp oluyor. Aynı soru. Üst kapakta da var. Dondurucuyu hafif hızlı kapatınca üst kapak açılıyor. Servis çağırdık normal dediler. Satın aldığımız bayi yetkilileri aradı onlar normal değil dediler. Sonuç olarak bir çözüme kavuşmadı ve sürekli dolabın kapaklarının kontrol edilmesi gerekiyor. Bir marka değeri bu kadar düşürülmemeli.

08 Ağustos 2023 14:58 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. SİLVERLİNE AŞ. MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Cengiz
Cengiz
11 Ağustos 2023 11:49

Başlattığınız işlem nasıl bir işlem bilmiyorum ama bize gelen herhangi bir dönüş olmadı.

Yasemin sonucu yetersiz buldu

Silverline Servis Ve Müşteri Hizmetleri

Yasemin
20 Ocak 2024 11:01

Silverline Marka Buzdolabı Kapak Sorunu

30 Temmuz 2023 15:07

29 Kasım 2023 18:26
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 10:02
Bahadir sonuçtan hiç memnun değil

Bahadir
02 Kasım 2024 15:51