Yasemin sonucu yetersiz buldu

Silverline Servis Ve Müşteri Hizmetleri

Yasemin
20 Ocak 2024 11:01

2016 da Silverline marka cam kapaklı nofrost buzdolabı aldık. Üründen çok memnunduk. Fakat son bir yıldır dolabın alt kısmı soğutuyor üst kısmı soğutmuyor. Altta buzlanma yapıyor, buzunu çözdürdüğümüzde 1 ay sorunsuz çalışıyor ve yine sorun devam ediyor. Servis çağırdık (Adapazarı Silverline servisi Z*** B****) altta arızaya neden olan bir parçanın değişmesi gerektiğini ve sipariş geçeceklerini söylediler. 6 ay oldu daha haber yok, arıyoruz sipariş verdik ama henüz gelmedi, yurt dışından gelecek deyip sallıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradık yetkili servis sipariş verdiyse gelir diyor :) ) yetkili servisin sipariş verip vermediğini bile bilmiyor müşteri hizmetleri (! ) sorununuzu yetkili servisle çözün deyip başından atıyor. Yetkili servisten ise bir haber yok. Buzdolabımın bu sorunu çözülmeyecekse dolabımın alındığı on yıl olmadığı için ürünü iade edip üzerine gereken bedeli ödeyip yeni dolap ile değişimini talep ettik... Müşteri hizmetlerindeki bayan "ürünün üretim yılına bakmak gerek..." gibi bir şey saçmaladı. Benim elimde ürünün faturası var ve o faturadaki tarihin geçerli olduğunu bilmediğimizi sanıyor galiba... Konu hakkında Silverline dan çözüm bekliyorum. Bu kadar mağdur etmeyin insanları.

29 Kasım 2023 18:26
Cengiz sonucu yetersiz buldu

Silverline 35 Bin TL'ye Satılan Buzdolabında Kapak Sorunu ve Çözülmemesi

28 Temmuz 2023 12:59
Silverline 35 Bin TL'ye Satılan Buzdolabında Kapak Sorunu ve Çözülmemesi
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 10:02

Silverline Marka Buzdolabı Kapak Sorunu