Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Vega Cadde Gökmen Siemens'in Parası Ödenen Makineyi Teslim Etmemesi

27 Ocak 2024 20:07

18.01.2024 tarihinde Vega Cadde Siemens (Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 412/C30 Yenimahalle/Ankara) Gökmen Teknoloji firmasından bir adet WQ41G200TR çamaşır kurutma makinesi satın aldım. Ürünün 27.01.2024 Cumartesi günü teslim ve kurulumunun yapılması için anlaşmıştım. Belirtilen gün boyunca evde olmayı da kabul etmiştim. Söz konusu tarihte, satışı gerçekleştiren m** Bey'e evde beklediğimizi ilettim.

Birkaç saat sonra M**Bey beni arayarak ürünü temin edemediklerini, istemem halinde 2500 lira ek ödeyerek bir üst modelini hemen teslim edebileceklerini, aksi takdirde para iadesi yapacaklarını belirtti. Ben, 'Gerekirse bir hafta daha bekleyeyim, gelecek hafta ürünümü alırım' önerisinde bulundum.

Ancak, m** Bey bu ürünü hiçbir şekilde temin edemeyeceklerini ve ya fark ödeyerek üst modeli almamı ya da satışın iptal edilmesi gerektiğini söyledi. Düzgün bir ticari işletme, temin sorunu yaşadığında ve bir üst modeli temin edebiliyorsa, herhangi bir fark talep etmeksizin ürünü teslim eder.

Bu ticari ahlaka aykırı davranışınızı kabul edilemez buluyorum ve umarım en kısa sürede bu tutumunuz piyasadaki yerinizi etkiler. Siemens Türkiye'nin de böyle iş bilmez kişilerle çalışmasını kınıyorum. Ankara Ticaret Odası'na da bu konuda gerekli şikayeti yapacağımı belirtmek isterim.

29 Ocak 2024 08:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SIEMENS İletişim Merkezi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
12 Şubat 2024 10:26
Siemens Çamaşır Kurutma Makinesi 10 Gün İçinde Bozuldu
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
11 Aralık 2023 18:13
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
22 Kasım 2023 11:28
Siemens Çamaşır Kurutma Makinesi Hasarlı Ürün Teslimi
Feyzullah sonuçtan hiç memnun değil

Feyzullah
12 Şubat 2024 21:21
Siemens Ev Aletleri Kurutma Makinesi Teslimatı Gecikmesi Ve İletişim Sorunu
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
21 Mart 2024 17:50