Erdem sonuçtan çok memnun

01 Aralık 2023 09:54
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı geri dönüşünüz ve çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederim.”

Siemens kahve makinesi ilk kurulumda bütün suyu damlama kabına değil, videoda görebileceğiniz gibi dışarıya saldı. Sıfır aldığım üründe kahve kalıntıları vardı ve üst kahve konulan yerin kapağı çizikler içindeydi. Sıfır olarak Siemens sitesinden aldığım Siemens EQ700 TQ703R07 Full Otomatik Kahve Makinesi Inox Gümüş Metalik ürünün içerisinde kahve parçacıkları bulunması ve ilk kurulumda suyun damlama kabına değil de dışarıya akması normal mi?

01 Aralık 2023 13:23 (Şikayetten 3 saat sonra)

Erdem
Erdem
15 Aralık 2023 09:24

Hızlı geri dönüşünüz ve çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederim.

Turgay sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 16:11
Mehmet sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2023 11:37
"Buradan şikayetimi dile getirdikten sonra Siemens çağrı merkezi hemen benimle iletişime geçti. Sonrasındaysa ürünümdeki sorunun giderilmesi için tekrar adresime teknisyen yönlendirildi. 2. Defa cihazım atölyeye alındı ve tüm sorunlar giderildi. Büyük ihtimalle atölyede karışmış olan süt kabım yenisi ile değiştirildi ve diğer tüm sorunlar çözüme ulaştı. Siemens müşteri hizmetlerine sorunlarla ilgili olarak çok hızlı aksiyon aldığı ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu için teşekkür ederim."
Siemens EQ500 Kahve Makinesi
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Online Satışta Hayal Kırıklığı: Kullanılmış Ve Arızalı Ürün Sorunu

10 Şubat 2025 19:23
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Kahve Makinesi Sıcaklık Sorunu

05 Nisan 2025 01:12