Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ocak Aşırı Ses Sorunu

18 Kasım 2023 20:24

Kasım 2023 ilk haftası Siemens Sancaktepe Sarıgazi mağazasından iQ100 eu611aga5e indüksiyonlu ocak satın aldık. Ocak Siemens servisinin montaj yaptığı sıradan itibaren 7. Kademe ve üstünde aşırı ses yapıyor. 3 Ocak devreye alındığında ayrıca sürekli çıt çıt sesi geliyor. Biz önceki yıllarda indüksiyonlu ocak kullandık fakat bu sorunları görmedik. Montajı yapan ekip bu durumun normal olduğunu ve servis çağırırsanız ücret ödersiniz diyerek problemi kabul etmediler. Ocak 2 haftalık ve bu şekilde çalışıyor. Acil çözüm bekliyoruz.

19 Kasım 2023 14:17 (Şikayetten 17 saat sonra)

Erdal
25 Kasım 2023 17:35

Servis incelemesi sonucunda ocak güçlü olduğundan, sürekli çıkan saatli bomba gibi sesin normal olduğu cevabı verildi. Çok şaşırdık. Biz 2 yıl öncesinde de indüksiyonlu Siemens ocak kullandık sessiz ve performanslı çalışıyordu, bundan dolayı yeni evimizde Siemens tercih ettik, fakat hata yaptığımızı anladık. Bundan sonra evimizde kesinlikle Siemens ürünleri kullanmama kararı aldık.

Ömer
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu yaşıyorum. Siemens suçunun farkında ama bilerek kirlilik yapıyor. 1 aynı beni canımdan bezdirdi. Birlik olup hep birlikte Siemens müdürlüğü önünde basın açıklaması yapmalıyız. Veya zoom toplantısı yapmalıyız.

Hava

Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum ve gelen servis elemanları farklı yorumlar yaptı: *elektrik kablolarınızı X ölçüsünde kalın kablo ile değiştirin. Bu şekilde kullanmanız riskli denildi. Ardından şikayetim üzerine gelen teknik eleman evinizin elektrik gücü ocak için yetersiz ve bunun çözümü yok. 2 göz kullanabilirsiniz riskli değil dedi. Acaba siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Hava

Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum ve gelen servis elemanları farklı yorumlar yaptı. Acaba çözüm bulabildiniz mi?

Ömer
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu yaşıyorum

Yeni Kurulan Siemens İndüksiyon Ocakta Çizik Ve Değişim Sorunu

Başak
08 Ekim 14:17
Yeni Kurulan Siemens İndüksiyon Ocakta Çizik Ve Değişim Sorunu
Tunç sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ocak Servisi İçin Bıktırdı

Tunç