Siemens Ocak Aşırı Ses Sorunu

18 Kasım 2023 20:246.420

Kasım 2023 ilk haftası Siemens Sancaktepe Sarıgazi mağazasından iQ100 eu611aga5e indüksiyonlu ocak satın aldık. Ocak Siemens servisinin montaj yaptığı sıradan itibaren 7. Kademe ve üstünde aşırı ses yapıyor. 3 Ocak devreye alındığında ayrıca sürekli çıt çıt sesi geliyor. Biz önceki yıllarda indüksiyonlu ocak kullandık fakat bu sorunları görmedik. Montajı yapan ekip bu durumun normal olduğunu ve servis çağırırsanız ücret ödersiniz diyerek problemi kabul etmediler. Ocak 2 haftalık ve bu şekilde çalışıyor. Acil çözüm bekliyoruz.

19 Kasım 2023 14:17 (Şikayetten 17 saat sonra)

25 Kasım 2023 17:35

Servis incelemesi sonucunda ocak güçlü olduğundan, sürekli çıkan saatli bomba gibi sesin normal olduğu cevabı verildi. Çok şaşırdık. Biz 2 yıl öncesinde de indüksiyonlu Siemens ocak kullandık sessiz ve performanslı çalışıyordu, bundan dolayı yeni evimizde Siemens tercih ettik, fakat hata yaptığımızı anladık. Bundan sonra evimizde kesinlikle Siemens ürünleri kullanmama kararı aldık.

Ömer
Ömer
Şikayeti Çözüldü
11 Kasım 2024 13:30

Aynı sorunu yaşıyorum. Siemens suçunun farkında ama bilerek kirlilik yapıyor. 1 aynı beni canımdan bezdirdi. Birlik olup hep birlikte Siemens müdürlüğü önünde basın açıklaması yapmalıyız. Veya zoom toplantısı yapmalıyız.

24 Nisan 2024 19:21

Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum ve gelen servis elemanları farklı yorumlar yaptı: *elektrik kablolarınızı X ölçüsünde kalın kablo ile değiştirin. Bu şekilde kullanmanız riskli denildi. Ardından şikayetim üzerine gelen teknik eleman evinizin elektrik gücü ocak için yetersiz ve bunun çözümü yok. 2 göz kullanabilirsiniz riskli değil dedi. Acaba siz bir çözüm bulabildiniz mi?

24 Nisan 2024 18:31

Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum ve gelen servis elemanları farklı yorumlar yaptı. Acaba çözüm bulabildiniz mi?

Yeni Kurulan Siemens İndüksiyon Ocakta Çizik Ve Değişim Sorunu

Başak
8 Ekim 2025 14:173.393

29 Eylül 2025 tarihinde Antalya İnfak DTM’den satın aldığım Siemens EU611AGA5E model indüksiyon ocağın kurulumu yapıldık...

Yeni Kurulan Siemens İndüksiyon Ocakta Çizik Ve Değişim Sorunu

Siemens Ocak Servisi İçin Bıktırdı

Tunç
18 Nisan 2024 20:156.043

1,5 aydır Siemens çağrı merkezi ve servis arasında dönüp duruyoruz. Arızalanan elektrikli indüksiyon ocak için servis ta...

1 Yorum

Tümünü Gör
Siemens Yetkililer Aradı Kısa Zamanda Yani Hiç Çözüm Odaklı Konuşmadılar

Siemens YetkililerAradı Kısa Zamanda Yani Hiç Çözüm Odaklı Konuşmadılar

Özgül
Siemens Elektrikli Ocakta Oluşan Lekeler!

Siemens ElektrikliOcakta Oluşan Lekeler!

Tuğba
Siemens İndüksiyonlu Elektrikli Ocak

Siemens İndüksiyonluElektrikli Ocak

Hülya
Siemens 67 Cm Gazlı Ocak Satın Aldım Fakat Memnun Değilim!

Siemens 67 Cm GazlıOcak Satın Aldım Fakat Memnun Değilim!

Seniha
Siemens Servis Yetersizliği