19 Eylül 2023 22:46

Siemens marka kurutma makinesi aldım, şikayetim çamaşırları kırışık çıkartıyor ve çamaşırlar hep boyları çekti. Dedik biz yanlış programda mı kurutuyoruz, servisi aradık 2 kez geldiler ama hiçbir şey değişmedi, iade etmek istiyorum yoksa tüketici heyetine şikayet edeceğim.

20 Eylül 2023 10:48 (Şikayetten 12 saat sonra)

Murat
Murat
07 Ekim 2023 13:05
Siemens Kurutma Makinesi Çamaşırlara Zarar Veriyor

Şikayetimiz devam etmektedir ve bizimle ilgilenen olmadı iki haftadır servis geleceğiz diye gün verdi ama hiç sözünde durmadı. 1 ay önce aldığım kurutma makinesi, atıl bir şekilde köşede durmakta. Cumartesi günü geleceğiz dediler bende işimi ona göre ayarladım bekledim, servisten beni aradılar sanki gün verilmemiş gibi, size pazartesi servis için müsait misiniz dediler, sözün bittiği yerdeyim kurutma makinesini iadesini istiyorum artık

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 11:20
Siemens Online Satış Mağduriyeti
Siemens Online Satış Mağduriyeti
Sertaç sonuçtan memnun değil

11 Ağustos 2023 18:49
Siemens Kurutma Makinesi Bozuk Çıktı.
Siemens Kurutma Makinesi Bozuk Çıktı.
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Kurutma Makinem Sorunlu Ve Mağdurum

07 Temmuz 2025 18:58
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 15:02

Siemens Ev Aletleri Kategorileri