Figen sonuçtan çok memnun

Siemens Ev Aletleri Çamaşırları Küçülten Kurutma Makinesi

13 Ekim 2023 18:05
Figen'in Teşekkür Mesajı
“Hem müşteri hizmetlerine hem de yönlendirilen servis görevlisi arkadaşa çok teşekkür ederim sorunum çözüldü”

Siemens çamaşır kurutma makinesi aldım daha bir ay olmadı, mix programını kullandım bütün çamaşırlarım en az iki beden küçüldü. Acaba bu programda mı sorun var diye pamuklu programında kuruttum orada da hem küçüldü hem de kıyafetlerin ağzı burnu yamuldu servisle iletişime geçtim yanlış programda kurutmuşsunuz sentetik programı kullanın dedi. Sentetik programını kullandım çamaşırlar ıslak çıktı asarak kuruttum, e bu nasıl bir kurutma makinesi anlamadım, arkadaşım başka marka aldı o her şeyi atıyor istisnasız her şeyi ama ne çekme yaptı ne başka bir sorun o kadar pişman oldum ki anlatamam. Bu hiçbir işime yaramayan bütün kıyafetlerime zarar verip bedenlerini küçülten makinenin iadesini talep ediyorum

14 Ekim 2023 09:44 (Şikayetten 15 saat sonra)

Figen
13 Kasım 2023 18:26

Yorumlar (5)

Yonca

Merhabalar ben de aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözüm sağlandı

Okan

Figen hanım merhabalar Aynı durumdan bizde muzdaribiz. Kılavuzda elbiseleri küçültmesiyle ilgili eşimle hiçbir şey bulamadık. Rica etsek sorunun ne olduğunu paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.

Figen

Servis geldi tek tek anlattı bunun başka bir çözümü olmadığına beni ikna etti çamaşırları etiketinde yazana göre ayırarak atıyorum kurutma makinesine atılmaz işareti olan kıyafetleri atmıyorum buna dikkat ettiğim sürece bir sorun yaşamıyorum ve uygun programları kullanıyorum pamuklu programda asla penye olan giysileri kurutmayın mesela mix kullanın pamuklu program daha çok nevresim çarşaf vs. İçin uygun, dediğim gibi dikkat ettikten sonra sıkıntı olmadı ama bazen +3 olmasına rağmen tam kurutmuyor ıslak çıkabiliyor bunu bende çözemedim servis suyu ve biriken tüyleri boşaltıyorsam kurutacağını söyledi ki ben zaten her kullanım sonrası temizliyorum ama nemli çıkmaya devam ediyor ayrıca evet teşekkür ettim servis ve müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniyorlar onda sorun yok ama makinenin sorunlu bir makine olduğu düşüncesindeyim

Gökhan

Aynı sorun bende de var. Çözümünü bana da anlatabilir misin?

Ayşe

Figen hanım sorun nasıl çözüldü acaba? Ben de aynı dertten muzdaribim. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Siemens Kurutma Makinesi Çamaşırlara Zarar Veriyor

Murat
19 Eylül 2023 22:46
Siemens Kurutma Makinesi Çamaşırlara Zarar Veriyor

Siemens Ev Aletleri Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

Hashatun
26 Ocak 2024 02:35
İnci sonuçtan hiç memnun değil

İnci
17 Aralık 2024 12:03