Osman sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 19:55
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, fırın iç camı servis tarafından değiştirilmiştir. Biraz geç oldu ama çözüm sunuldu. Teşekkürler...”

Siemens ankastre set ( fırın, ocak, davlumbaz) aldık. İlk taksitini ödedik yani 1 ay oldu alalı. 3 hafta önce kurulumu yapıldı. Bu süre zarfında 3 defa kullandık. (2 kek yapıldı 1 kere yemek. ) yemek fırında çıkardıktan 2-3 dakika sonra fırın iç camı patladı.
15.10.2024 tarihi itibari ile servis kaydı açıldı. 18.10.2024 cuma günü servis geleceği söylendi. Şu an servis bekliyorum. Güvenerek severek kullandığım bir markadır. ( tüm eşyalarımız Siemens )
Fikir sahibi okunması için izlenecek yol durumları ve gelişmeleri paylaşacağım. ( servise çok çabuk ulaştım hem online hem de telefon olarak)

16 Ekim 2024 09:31 (Şikayetten 13 saat sonra)

16 Ekim 2024 09:32

İletişeme geçildi servis beklenmektedir. İyi günler

16 Ekim 2024 23:18

Müşteri hizmetleri tarafımıza ulaşmış olup 18.10.2024 tarihinde ki servis kaydını 16.10.2024 olarak güncelledi servis gelecek düşüncesiyle evde bekledik Tabi ki servis gelmedi :) (bu arada müşteri hizmetleri de servise ulaşamadı )

17 Ekim 2024 20:27

Müşteri hizmetleri servisi ısrarla aramasına rağmen ulaşılamıyor. Servis gelmiyor. Yarın tekrardan bilgi verileceği şeklinde dönüş yaptılar. 3 gün oldu :)

27 Ekim 2024 13:15

Nağme sonuçtan memnun

27 Ekim 2023 13:24
"Çözüm süreci çok uzun sürdü. Yine de nezaket kuralları gereği teşekkür ederim."
Adem sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 17:25
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 14:15
Siemens Ankastre Set Kurulum Anında Kusurlu Ürününü İade Almıyor
Siemens Ankastre Set Kurulum Anında Kusurlu Ürününü İade Almıyor
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ankastre Ocak Camı 1 Ayda Çatladı, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

27 Ağustos 2025 16:44
Siemens Ankastre Ocak Camı 1 Ayda Çatladı, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı
siemens-ankastre-ocak-cami-1-ayda-catladi-garanti-kapsami-disinda-birakildi-2.jpg
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 18:28

Siemens Ev Aletleri Kategorileri