Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 18:28

3 sene önce aldığım Siemens marka ankastre fırın, temizleme modunda çalıştırılırken iç camı bomba gibi patladı. Dışarılara kadar camlar fırladı.

Çağrı merkezini (444 6 688) arayıp kayıt oluşturdum, 24 saat sonra servis ekiplerinin bize döneceğini söylediler. Aradan 48 saat geçmesine rağmen dönüş sağlanmayınca tekrar aradım. Kaydınızı bulamadık dediler. Duruma istinaden şikayet kaydı ile beraber tekrar servis kaydı oluşturduk. Ürünü temizlememiz gerektiğini söylediler fakat ilk aramada bu bilgi verilmediği için temizlemeye çalıştık. Fırının kapağı zor açıldı, mutfak mobilyaları mahvoldu, elektrik süpürgesi bozuldu. Perişan olduk.

Ancak fırının kapağını açabilecek kadar temizledik fakat halen fırının her yeri cam, hiçbir şekilde temizleneceğini düşünmüyorum. Camlar kum gibi olup her yere, makinenin her bir deliğine, lastiklerinin arasına dağıldı. Canımızı tehdit ettiği ve bu durumu bize yaşattığı için Siemens/BSH firmasından ürünün değişimini talep ediyorum.

Ürünün garantisi devam etmektedir. Cam değişimi yapmanız benim için kabul edilemez bir öneridir. Aksi takdirde hukuki haklarımı kullanmak durumunda kalacağım.

Ekip gelip fotoğrafları çekti. Olumlu dönüşlerinizi bekliyoruz.

18 Aralık 2024 18:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

25 Aralık 2024 13:50

İrtibata geçildi, talebimle ilgili teknik ekip ile görüşüp dönüş yapacağınızı beyan ettiniz fakat günlerdir dönüş sağlanmadı. Sürecin Bu kadar uzaması hiç hoş değil bir an önce dönüş sağlayın ki bizde dönüşünüze göre gerekli aksiyonları alalım. Üretim hatanızın bedelini biz ödüyoruz, ürünü kullanamıyoruz, fırının içi halen cam dolu. Patlamada çok şükür canımız yanmadı ama İçi cam dolu bir fırının mutfakta durması tehlike arz ediyor. Siemens marka imajını lekeliyorsunuz.

25 Aralık 2024 16:18

Talebimle ilgili teknik ekip ile görüşüp dönüş yapacağınızı beyan ettiniz fakat günlerdir dönüş sağlanmadı. Sürecin Bu kadar uzaması hiç hoş değil bir an önce dönüş sağlayın ki bizde dönüşünüze göre gerekli aksiyonları alalım. Üretim hatanızın bedelini biz ödüyoruz, ürünü kullanamıyoruz, fırının içi halen cam dolu. Patlamada çok şükür canımız yanmadı ama İçi cam dolu bir fırının mutfakta durması tehlike arz ediyor. Siemens marka imajını lekeliyorsunuz.

Tuğba
Tuğba

Benzer sorunlar yaşadım asla kabul etmiyor ve arkasında değiller satana kadar yapılan bir reklam var onun dışında güvenilmez

Nilüfer

Ürünün garanti kapsamında olması nedeniyle, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun’un 10. Maddesi ve ilgili yönetmelik hükümleri gereğince ayıplı ürün kapsamında değerlendirilmesi ve değişiminin kabul edilmesi gerekiyor. Eğer kabul etmiyorlarsa sizde benim gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvura bilirsiniz içinde cam patlayan bir ürününü camı değiştirilse bile kullanmam söz konusu bile olamaz. Sağlığımızı riske atamam bu yüzden hakkımı arayacağım

Fırın Camı Patladı: Güvenlik Endişesi

29 Mart 2025 16:28
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ankastrede Çatlak Ve Çözüm Bulunamaması

14 Kasım 2024 15:57