Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Cevahir Ve Bayrampaşa Yetkili Servis Tarafından Mağdur Edildim

15 Mart 2024 11:23

Cevahir olarak Siemens'ten çamaşır ve kurutma makinesi satın aldık. Toplamda 80 bin lira ödedik. Ara aparatıyla birlikte cihazların 9 Mart cumartesi günü kesin olarak teslim edilip kurulacağı söylendi. Kurulumun geldiği gün yapılacağı belirtildi. Zira evimiz 1+1 olduğundan ve yerimiz sınırlı olduğundan bu konuda ısrarcıydık. 9 Mart cumartesi sabahı Bayrampaşa yetkili servisi beni arayarak cihazlar geldiğinde haber vermemizi, her şeyin hazır olduğunu ifade etti. Cihazlar 9 Mart cumartesi günü teslim edildi. Teslimatın ardından saat 12:30 sularında Bayrampaşa yetkili servisini arayarak gelmelerini söyledim ve 'geliyoruz' yanıtını aldım. Saat 18:00 civarında kendim tekrar aradım çünkü onlardan hala bir haber yoktu.
Yetkili servis, aradığımda aparatın ellerinde olmadığını ve cihazı geçici olarak bir yere kurabileceklerini söyledi. Halbuki sabah aparatın hazır olduğunu belirtmişlerdi. Eğer aparatla ilgili bir sorun olacaksa cihazı almayalım bile demiştim. Ancak öğleden sonra ben teyit için aradığımda aparatın olmadığını söylediler. Makineleri teslim almazdım eğer bu durumu bilseydim. Bayrampaşa yetkili servisten ş****adında bir çalışan, problemi kendisinin sorunu olmadığını ve ne yaparsam yapayım diyerek bağırıp telefonu yüzüme kapattı. Defalarca Siemens'i arayarak durumu bildirdim. Yetkili servisle iletişim kurup düzenlemeleri yapmaları gerektiğini belirttim. Siemens'teki f*** ve bir beyefendi, sanki cihazı onlardan almadığımız gibi 'bizim bu durumdan haberimiz yok, bizim problemimiz değil, servisin problemi, yapacak bir şey yok, ne yaparsanız yapın biz ilgilenmiyoruz' dedi. Hepsiyle ayrı ayrı defalarca görüştüm ve hepsi aynı cevabı verdi. Y***adlı çalışan bağırarak 'beni ilgilendirmez, benim problemim değil' diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bu kadar saygısız çalışanla daha önce hiç karşılaşmadım. Onlardan ürün aldığıma çok pişmanım.

Verdikleri sözlerin arkasında durmadılar ve 3 gün boyunca bizi mağdur ettiler. Cevahir olarak Siemens'teki f****** ve adını hatırlamadığım beyefendiden şikayetçiyim. Ayrıca Bayrampaşa yetkili servisteki ş**** adlı çalışandan da şikayetçiyim. Bizi mağdur ettiler, telefonda bağırarak saygısızca konuştular ve telefonu defalarca yüzüme kapattılar. Aparat yerine büyük bir sandık göndermişler.

15 Mart 2024 13:28 (Şikayetten 2 saat sonra)

Nilüfer
Nilüfer

Siemens'ten aldığımız davlumbaz monte edildi ancak bir aparatı hasarlı olduğu için çalışmadı. Servis kontrol etti, arızalı parçası var onu değiştirelim diye not alıp gittiler. Haftalarca dönüş yapılmadı. Yedek parça Avrupa'dan gönderilecekmiş, uzun süre bekletildik. Defalarca aradık, şu tarihte gelir demediler. Siemens'in Mudanya'da fabrikası var, neden Avrupa'dan geliyor bu parça dedik. Orada üretiliyormuş. Çok bekledik gelmedi bir türlü yedek parça. "Bu davlumbazı biz bozmadık, hasarlı bir ürünse yenisiyle değiştirin, beklemek istemiyoruz" dedik. Talebimizi uygun buldular. Değişim işlemi çok uzun sürdü. Getirdiklerinde karbon filtresi yok, ekstra satın alacaksınız dediler. Onu aldık, yine bekledik. Hasılı kelam, çok yorucu ve gergin bir süreçti. Ürünü satan firma tüm aramalarımıza rağmen dönüş yapmadı. Nilüfer'deki Siemens ana bayinde satış elemanı Semih Beye hakkımı helal etmiyorum. Kesinlikle de önermiyorum. Orayı tercih ederken kararınızı bir daha gözden geçirin.

Ali sonucu yetersiz buldu

Siemens Ev Aletleri Lojistik, Servis Adı Altında Müşterilere Mağduriyet Yaşatması

14 Nisan 2024 12:57
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 00:54

01 Mart 2024 20:54