Siemens Ev Aletleri Çamaşır Makinesi Kokuyor

21 Mayıs 2024 00:32

Yaklaşık üç yıldır kullandığım Siemens ıq300 marka çamaşır makinem var ve çok kötü kokuyor. Çamaşırlarım artık temiz kokmuyor, bu durum midemi bulandırıyor. Çocuklarıma gönül rahatlığıyla kıyafet giydiremiyorum çünkü makinenin kötü kokusundan endişe ediyorum. Daha önce servis çağırmıştım; gelen kişi 'bu makineler böyle yapıyor' dedi ve çözüm sunmak yerine bana temizlik için bir ilaç verip gitti. Siemens'i tercih etme sebebim, kaliteli ürün ve kaliteli servis hizmeti olmasıydı, ancak bu durumdan dolayı çok pişmanım. Lütfen bu makineyi alın ve her yönüyle, içine, dışına, neresine denk gelirse söküp inceleyin.

21 Mayıs 2024 09:16 (Şikayetten 8 saat sonra)

Beyhan

Aynı çamaşır makinesi ve aynı sorunlar bizde de var servis çağırdık gelip bize makine temizleyen toz ilaç satıp gitti bu toz ilaç ile yıkama yaptırdım ancak sonuç yine aynı

22 Mart 18:34
Canan sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 21:20
Siemens Çamaşır Makinesi Mi Asla
Siemens Çamaşır Makinesi Mi Asla
Serinaz sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesinde Kalıcı Koku Ve Çözülmeyen Sorunlar Hayal Kırıklığı

13 Mayıs 00:25