Siemens Eq700 TQ703R07 Tam Otomatik Kahve Makinesi

28 Mayıs 2024 14:16

Siemens EQ700 TQ703R07 kahve makinesini yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Sıcaklık ayarı ilk geldiğinde yüksek olarak ayarlıydı ve espresso dahil olmak üzere tüm kahvelerde maksimum 50-55 °C sıcaklıklarını aldım. Bu yüzden sıcaklık ayarını maksimum olarak ayarladım ve şu an alabildiğim en yüksek sıcaklık 58 °C'lerde. Bunların dışında, normal sıcak su almak istediğimde de sıcaklık 90 °C olarak seçtiğimde asla bu sıcaklığı alamıyorum. Maksimum seçtiğimde 60 °C'den fazla alamadım. Bir espressonun demlenmesi için gerekli sıcaklığın 90 °C ile 95 °C arasında olması gerektiğini belirten cihaz bana, bu sıcaklıkta su veremiyorsa zaten demleme işlemini de yapamıyor demektir. Kahve pişirme sıcaklığı 90 °C ile 95 °C arasında olmalıdır. Daha fazla bilgi için: https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/siemens-dunyasi/kahve-deneyimi/kahve-hazirligi/kahve-pisirme

28 Mayıs 2024 14:24 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Erhan
Erhan
28 Mayıs 2024 14:27

Zaten servis geldi ve makine bu kadar yapabileceğim bir şey yok diyerek gitti teknik olmayan bir açıklama yapıldı. Kahve ve su sıcaklığını gösterdim kendisine de. Sizi arayacak mail atacak kişi ben değilim

Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Kahve Makinesi Sıcaklık Sorunu

05 Nisan 2025 01:12
Seçil sonuçtan memnun

16 Ocak 2025 12:31
"Çok hızlı dönüş sağlayıp servis gönderdiğiniz için teşekkürler"

06 Kasım 2023 19:32
Erten sonuçtan hiç memnun değil

Siemens EQ6 Plus S700 Kahve Makinesinde Yetersiz Sıcaklık Ve İade Sorunu

10 Mayıs 2025 17:23