Gonul sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi / Ürün Çekmece Hatası / İade Talebi

06 Ağustos 2024 11:08

Son 2 ayda Siemens’den fırın, ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi ve elektrik süpürgesi aldım.
En son 29 Temmuz’da Siemens çamaşır makinesi de aldım. 30 Temmuz Salı günü evde kurulumu yapıldı. Deterjan çekmecesi çok zor açılıp kapandığı için (neredeyse kırılacak kadar zor) makineyi hiç kullanmadan hemen teknik servisi aradım. Teknik servis 3 gün sonra geldi. Kendisi de videoya çekti, “evet gerçekten zor açılıp kapanıyor, ama Siemens’in çekmeceleri böyle” dendi. Bende hemen ürün iadesini istedim. Çünkü Belli ki kullanırken kırılacak. Videosunu gönderiyorum.
Sonra müşteri hizmetlerini aradım, genel merkezden beni aradılar. İnceliyoruz deniyor fakat sonuç yok. Bayi ile görüştüm, bize bu ürün hatalı densin biz ürünü geri alırız dediler. Hatta Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileceğimi de söylediler. Yani yasal yollardan hakkını ara dediler.
Siemens öncesi de Bosch çamaşır makinem vardı, orada da 2 hafta yetkili servisin hatası yüzünden makinesiz kaldım. Onu verdim, Siemens aldım. Şimdi de 1 haftadır bu yüzden makinesiz kaldım. Toplamda 3 haftadır evde çamaşır yıkayamıyorum. Çamaşırları alıp annemin evine götürüp yıkıyorum, ya da alt komşumda. İnanılmaz mağdur oldum. Makineyi hiç kullanmadım evde öyle duruyor. Yasal olarak 2 hafta içinde ürün iade hakkım var, döneceğiz incelemede deniyor ama 1 hafta oldu.

profile profile profile
06 Ağustos 2024 11:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Ağustos 2024 11:13

Merhaba, genel merkezle iletişim halindeyim ancak sorun çözülmüyor, inceleme yapılıyor deniyor, incelenecek bir şey yok, ürün elimde, videosu ortada... Ben çamaşır yıkayamadığım için mağdurum. Ürünü hiç kullanmadım, iadesini istiyorum. 14 gün içinde ürün iade hakkım var. Az evvel çağrı merkezini aradım başvuru numaramı da öğrendim.

07 Ağustos 2024 10:41

Ben buraya çekmecenin zor açılıp kapanmasıyla ilgili 3 video yüklemiştim, neden 2 tanesini kaldırdınız? Tekrar yüklüyorum.

09 Ağustos 2024 15:28

@Siemens'ten hala bir yanıt gelmedi. 3 gündür arayıp not bırakmama rağmen geri dönüş olmuyor... Linkedin'den Genel Müdürlerine ulaşmayı deneyeceğim.

Nevruz
Nevruz

Yazık diyorum hem kusurlu ürün hep dünyanın parası o zaman 5bine sat. Siemens gibi bir marka da ürünün arkası da durmuyorsa Yazıklar olsun. Hep dlyorum Arçelik yerli malı almalı.

Barış
Barış

Çamaşır makinesinin en çok kullanılan iki yerinden birisi. Belli ki üründe bir uygulama hatası var kapak yuvaya uymuyor. Her an kırılabilir. Acilen değiştirilmesi gerekir

Deniz
Deniz

İnsani soğutuyorlar markadan. Olacak şey mi bir marka değerin varsa ürünün arkasın da duracaksın.

Gülcan sonuçtan memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesi: Sürekli Gürültü Ve Değişim Sorunu

18 Mart 2025 16:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Çamaşır Makinesi Sesli Çalışıyor

05 Ocak 2024 09:24