Berika sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bulaşık Makinesi Ve Yüksek Servis Ücreti Sorunu

Siemens Bulaşık Makinesi Ve Yüksek Servis Ücreti Sorunu
25 Aralık 2024 13:41

Siemens'dan üç yıl önce aldığım bulaşık makinesi bozuldu. Servisini aradım, garantisi bir ay önce bitmiş. Beni arayıp 'Garanti bitiyor, uzatmak ister misiniz?' diyen de olmadı. Bu yüzden mecbur kaldık, ücretli bir şekilde yetkili servisi çağırdık. Makineyi açıp hiçbir şeyine bakmadan, makineye elektrik gelmiyor diye üç kartının birden yandığını söyleyip 14.800 TL fiyat verdiler. Ben zaten makineyi bu fiyata aldım. Garantisi bittikten bir ay sonra nasıl oluyorsa bozuluyor, bir de üstüne benden makineyi tekrar satın almamı istiyorlar. Doğru arıza tespiti yapıldı mı o bile belli değil. İtiraz edince 'Belki iki parçayla da düzelir, deneyebiliriz' gibi cümleler kullanılıyor ve benden fahiş fiyat isteniyor. Şu an makinenin sıfır fiyatı 23.500 Türk Lirası, yarısından fazlasına belli olmayan bir arızaya vermemi isteniyor. Bu ana kartların fiyatları 1000-1500 civarında, dalga geçer gibi fiyatlar söyleniyor. En sağlam marka diye aldığımız Siemens, kendi ürünün arkasında durmadığı gibi insanların bir aylık maaşına göz koyuyorlar. Başlı başına yaşanan bu saçmalıktan şikayetçiyim. Benim anladığım şu: Eğer Siemens markası beyaz eşya kullanıyorsanız birkaç yılda bir bu beyaz eşyayı tekrar satın almanız gerekiyor. Acilen bu durumun düzeltilmesini ve bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

25 Aralık 2024 15:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

07 Ocak 15:31

Lamazi

Siemens'ten aldığım çamaşır makinesi kullanalı daha 4 ay olmasına rağmen bozuldu servis geldi 4 tane parçasının yandığını ve değiştirmeleri gerektiğini söyledi kabul etmedik makinenin yenilenmesini istedik ama bölge sorumlusu kimse Allah'a havale ediyorum onu bunun ufak bir sorun olduğunu makine değişimine onay vermediğini söyledi ama bir daha olursa makine değişimi yapabileceklerini söylediler bir şekilde ikna olduk ve 4 parçayı değiştirdik ama 2 gün sonra makine tekrar aynı hatayı verdi ve bu sefer yanık kokusu da vermeye başladı. Aradık servisi yine geldi yine aynı arıza olduğunu bu düzeltilebilir bir arıza o yüzden değişim yapamıyoruz dediler. Makine 3 yıllık 5 yıllık bir makine olsa değişim bende istemem ama 4 aylık makine bu kadar hata veriyorsa firmanın ürününün arkasında durması gerekiyordu beni hayal kırıklığına uğrattı gerçekten firmanın sadece adı var servis hiçbir şekilde ilgili değil

01 Eylül 2023 11:37
Siemens Ev Aletleri Kategorileri