Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 22:40

N11 üzerinden Siemens marka bir bulaşık makinesi satın aldık. Kurulum için servis geldiğinde, bulaşık makinesinin kapağında minik bir göçük olduğunu fark ettik. Bundan daha önemlisi, kapak montajlanırken alt kısmı dengeli değil, sağa yaklaşık 1 cm çıkıntılı olacak şekilde montajlanmış olarak geldi. Bu durum, kapağın alt boşluklarının sağda az, solda ise neredeyse iki katı olacak kadar bariz şekilde açıklık oluşmasına neden olmuş. Gerek görünüm olarak gerekse ileride sorun yaratması muhtemel bir hata var cihazda.

Gelen servis bu durumun fotoğraflarını çekti ve biz birebir yeni cihazla değişim veya iade istediğimizi söyledik. Bize geri dönüş yapılacağı söylendi.

Konu ile ilgili N11'e ulaşıp değişim veya iade istediğimizi belirttiğimizde ise, Siemens servisi tarafından hataya ilişkin bir rapor verilmesi gerektiğini söylediler. Haklı olarak.
Siemens'ten iki kere yetkili servis geldi ve bize geri dönüş yapılacağı söylendi. Tüm bu sürece rağmen tarafımıza verilen bir rapor yok, olumlu bir geri dönüş yok. Siemens müşteri hizmetleri ile konu ile ilgili en az 10 kere görüşme yapıldı. Tek istediğimiz bize bir geri dönüş yapılması ama herhangi bir bilgilendirme yok. En son Siemens genel merkezden bir temsilci aradı, konunun takipçisi olacağını söyledi ama yine aynı süreç geri dönüş yok.

Böylesi sorunlar yaşamamak için güven verici algısına inanıp tercih ettiğiniz marka maalesef sorumsuzlukla davranıyor. Buradan da bir sonuç alamazsak Siemens global'e başvuracağız...

20 Eylül 2024 09:48 (Şikayetten 11 saat sonra)

Süleyman
Süleyman
23 Eylül 2024 19:51

Cuma günü saat sabah 10 gibi, Siemens genel merkezinden bir yetkili tarafından arandım, tıpkı daha önceki onlarca görüşmede olduğu gibi konu ile ilgileneceklerini ve takipçisi olacaklarını söylediler. Aynı günün akşamı mesai bitimine yakın saatte tekrar Siemens çağrı merkezi numarası beni aradı fakat metroda olduğum için telefon çekmemesi sebepli iletişim kuramadık. Bir daha da ne genel merkez, müşteri hizmetleri veya yetkili servis aramadı. Kendilerinden özellikle bilgilendirici dahi olsa, bir geri dönüş beklediğimizi daha önceki süreçler ve Şikayetvar süreci dahil defaatle belirttik. Elimizde fabrikasyon hatalı bir bulaşık makinesi, elde yıkanmaya devam edilen bulaşıklar ilgisiz ve hatta sorumsuz bir müşteri ilişkileri deneyimiyle bekliyoruz 3 haftayı aşan bir süredir. Avrupa'nın en büyük beyaz eşya üreticisi bsh ve en prestijli markalarından biri olan Siemens isminin Türkiye pazarında müşteriye verdiği değer ve marka değerini hiçe sayarak düşürüldüğü durum budur. Harikasınız bsh Türkiye; Daha sorumsuz davranılamazdı, bu gerçekten bu değerde bir marka için inanılmaz...

Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 18:12
Siemens Online Satış, Bozuk Makine Gönderimi
Siemens Online Satış, Bozuk Makine Gönderimi
Hakan sonuçtan memnun

12 Mart 2024 09:29
"Teşekkürler makine bugün itibariyle değişti."
Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 12:43

Siemens Ev Aletleri Kategorileri