Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
14 Ağustos 2024 18:07

14.08.2024 tarihinde 16.25 saatinde Denizli Dokuzkavaklar Mahallesi Ankara asfaltlı Denizli / Pamukkale Shell'den aracıma yakıt alırken pompa takılı kalmış ve aracımın dışına fazla yakıt akmış. Pompacınızın umursamaz şekilde yakıt dökülmede aracın başında beklemesi gerekirken yaklaşık 3/3.5 litre yakıt aktıktan sonra fark etmiştir. Pompacınızın paniği sebebiyle araçtan ters giden bir durum olduğunu fark edip araçtan indiğimde yerler ve aracımın arka sağ çamurluk ve kapısının yoğun şekilde benzinle kaplı olduğunu gördüm. Ödeme için markete giden babama durumu bildirmek için pompacı arkadaş ile birlikte markete gittiğimde kasada görevli olan kişi sadece yıkama jetonu vermiştir ve dökülen yakıtın fiyatı bile geri ödenmemiş, pompadan çıkan bütün yakıtın parasını ödedim. Yakıtı temizleyip eve geldiğimde ise aracımın üzerindeki seramik kaplama ve pasta cilaya zarar verdiği ve içeride arka kapının fitillerinden sızan yakıtın kokusu yoğun şekilde aracımın içine yayılmıştır. Bu zararın giderilmesi ve gerekli personelin uyarılmasını isterim.

20 Ağustos 2024 08:49 (Şikayetten 5 gün sonra)
Yunus
20 Ağustos 2024 15:23

Gelişme olarak aktarıyorum 14. 08.2024 tarihinde yaşanan olayda itibaren hem şikayetvar.com hem de mail üzerinden iletişime geçmiş bulunmaktayım. Shell Türkiye olarak bana 2 kez iletişime geçilmiştir ilk iletişimde bende plaka paylaşmamı ve süreci başladığına dair bilgilendirme yapılmıştır. 20.08.2024 tarihinde ise yaşanan olayda herhangi bir kusurlarının bulunmadığını aracımdaki meydana gelen kozmetik kusurun ve dışarı akan yakıtın ücretini üstlenmediklerini belirtmişlerdir. Shell yaşanan olayları üstlenmeyerek "özsağlam" adlı istasyona devretmiştir istasyon ise hasarın karşılamayacağını bildirmiştir. Shell istasyondaki hatanın karşında durmamıştır. Ne yazık ki Tüketici Hakem Heyeti'ne ve adli sürece yönelmem gerektiğini anlıyorum.

Hamza

Shell WC için kullanıyorum. Yakıt almak için değil

Burak
30 Eylül 2024 11:43
Shell İstasyonunda Cam Çatlağı Ve Personel Davranışı!
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
26 Temmuz 2024 15:29