Shell Akaryakıt Tecrübesiz Eleman

Hasan
02 Ekim 2024 09:20

02.10.2024 tarihi saat 08.23'te Shell Petrol a. Ş. İşçi Blokları Mah. Mevlana Blv. No:172 Çankaya, Ankara'da biraz önce akaryakıt aldım. Aracımın deposundan mazot taşırdı. Nazikçe silinmesini rica ettim. A** Hanım isminde bir çalışanınız 'Silemeyiz, bezimiz yok, peçete yok.' diyerek tehlikeye davetiye çıkardı. Sonra O** isminde bir çalışanınız gelerek kabaca bir şekilde 'Uzatma, ne uzatıyorsun? ' dedi. Ben, 'Tehlikeli olacağını, temiz arabamı hem mahvettiniz hem de tehlikeye davetiye çıkarıyorsunuz.' dedim. Çok kaba bir şekilde davranış sergilediler. Bir başka çalışan koşarak geldi ve sildi, sağ olsun. 10 paket sigara almak istedim, '2 verebiliriz.' dediler. Geçen ay aynı şekilde sigara satmadıkları için şikayet etmiştim, o zaman '5 paket verebiliriz.' dediler. 'Sizi daha önce şikayet ettim.' deyince 10 paket zorla aldım. Parasıyla ürün satmıyorlar. Siz Shell olduğunuz için size geliyoruz. Bu şekilde ekmeğine ihanet eden, kurumunuzun prestijini zedeleyen kişileri çalıştırmayın, uyarın ya da eğitim verin. Shell'den rahatsız oluyoruz. Artık 3500 TL alışveriş yapıyoruz. Beğenmiyorsunuz. Shell müşteri ayırt etme durumunuz mu var? Kişilerin uyarılıp eğitilmesini talep ediyoruz. Shell'e yakışmıyor.

02 Ekim 2024 13:14 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İlgili şikayetinize istinaden tarafınıza 02-10-2024 tarihinde bilgilendirme sağlanmıştır. Bilginize sunar, güvenli yolculuklar dileriz.

Erol sonuçtan hiç memnun değil

Erol
06 Eylül 2023 01:43
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Kaba Davranış Ve Yetersiz Yönetim

Tarık
19 Haziran 00:18
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
15 Mart 2024 09:55

Murat
18 Haziran 2024 00:32
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 01:04
Shell İstasyonun Gün Sonu Bahanesiyle Zamsız Akaryakıt Vermek İstemedi