Setur Duty Free

tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 3
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Setur Duty Free ile ilgili bir şikayetin mi var?
64 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 hafta önce

Setur Duty Free Farklı Ürün Kargolandı

Setur Duty Free diye güvendiğim firma tarafından maalesef yanıltıldım. Sözde gümrük malı sigara beklerken alakasız bir ürün geldi. Şikayetçi olacağım. Firma yetkilileri lütfen bu konuyla ilgilensin. Firmanın adına yakışmayan bir olay ve dönüş bekliyorum

Setur Duty Free Farklı Ürün Kargolandı
21 Şubat

Setur Duty Free Free Shop Kusurlu Ürün

Sarp Sınır Kapısından Setur Duty Free den 20.02.2023 tarihinde almış olduğum Yeni Rakı 100 cl rakının tadı daha önce içmiş olduğum yeni rakıyla aynı tad da değil. Kolonya kokusu çok aşırı ve değişik bir anason kokusu mevcuttur. QR kod okuttuğumda ise çıkan sonuç uygunsuzluk bulunmuştur diye bir ibar...

Setur Duty Free Free Shop Kusurlu Ürün
10 Şubat

Setur Duty Free-Gümrük Malı Yanıltması

Setur Duty Free diye güvendiğim firma tarafından maalesef yanıltıldım. Sözde gümrük malı sigara beklerken karabaş otu ve bir taş çıktı içinden. Şikayetçi olacağım. Firma yetkilileri lütfen bu konuyla ilgilensin. Firmanın adına yakışmayan bir olay bu.

07 Şubat

Setur Duty Free İsmi Altında Yanıltıldım

Kesinlikle şikayetçi olacağım. Setur Duty Free diye güvendiğim firma maalesef yanıltıldım. Sözde gümrük malı sigara beklerken karabaş otu ve bir taş çıktı içinden.

05 Şubat
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
  • 08 Mart 18:34

“Kendileri hemen ilgilenip telafi ettiler. Çok teşekkür ediyorum.”

Setur Duty Free Personelinizin Yanlış Yönlendirmesi.

Sarp Setur 'dan 05/02/23 tarihinde 1 şişe alkol satın aldım kasa personeline işleme başlamadan önce Batum'dan uçağa bineceğimi kabine alıp almamada he...

14 Ocak
Metin sonuçtan çok memnun

Setur Duty Free Sigara Aldım Yanlış Ürün Gönderildi

Merhaba ben 08.01.2023 günü Setur Dutyfree online firmasından sigara siparişi verdim 0536*****57 WhatsApp numaralı Telefon numarasından siparişi gönd...

17 Aralık 2022

Setur Duty Free Kutu Boş Çıktı

videoplayer-icon

1812.2022 tarihinde sarp sınır kapısı serum duty freeden aldığım kulaklığın kutusu boş çıktı!. Bu nasıl bir düzendir, kutu açılmış kulaklık içinden alınmış ve tekrar aynı şekilde kapatılmış fişimiz duruyor ve dönüş bekliyorum, bunu orada çalışanlar mı yapıyor yoksa satan firmamı?

06 Aralık 2022

Setur Duty Free 'den Alınan Parfümün Orijinallik Şüphesi

Setur dutyfree'den almış olduğum dior homme ıntense EDP 100ml parfümün, barkodunu okuttuğumda ocak 2013 yılında şişelendiğini gördüm ve 3 yıllık kullanım ömrünün dolduğuna dair uyarı ile karşılaştım. Orijinal ürün ve yeni ürün sattığını düşünerek tercih ettiğim dutyfree'de, böyle bir ayıplı hizmetin...

Setur Duty Free 'den Alınan Parfümün Orijinallik Şüphesi
30 Ekim 2022

Setur Duty Free Kuşadası Orijinalliği Şüpheli Parfüm

12 Temmuz 2022 de abimin samosdan dönerken bana ısmarladığı dior homme intense parfümünü aldım. Ancak parfüm parfüm değil, sheltox DDT filan gibi koktuğu için sağlık açısından da tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bugün Setur 'a ulaşabilmek için de çok fazla zaman harcadım. Başka da şaibeli parfüm satı...

02 Ekim 2022

Setur Duty Free Orijinalliği Şüpheli Parfüm

Setur Duty Free orijinalliği şüpheli parfüm satıyor. Yunanistan girerken Versace eros parfüm aldım asla kokmuyor. Bu hafta da eşim İstanbul havalimanından dolce gabbana the One aldı o da kesinlikle orijinalliği şüpheli sıkıyorsun sıkıyorsun kokmuyor. Kim çözecek bu problemi.

3 Destekçi
18 Eylül 2022

Setur Duty Free Kutulu Üründe Eksik Mal

Sayın yetkili Setur duty Free den... Dün satın aldığım 20Lİ puro pakette 19 adet çıktı... Bu ürün eksik rafa nasıl kondu? Bunu iade edip tam paket almam mümkün mü? Sarp sinir kapısından çıkış ta Türkiye mağazasından alındı. Bana ivedi dönerseniz sevinirim

15 Eylül 2022

Setur Duty Free Orijinalliği Şüpheli Ürün Satıyor

Çeşme Setur Free shoptan aldığımız djarum sigara. Daha önce defalarca aldığımız sigaranın tadı kokusu bambaşka. Setur firmasına olan tüm güvenimiz gitmiştir. Bir sürü para verip aldığımız ürünlerin hepsi çöp. Acilen mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum.

Nardin'in Teşekkür Mesajı

“Sorun benden kaynaklıydı Sabiha Gökçende süpervisor la görüşüp çok ilgi ve alakayla kameraları izlettiler.teşekkürler”

Nardin Şikayetini Yayından Kaldırdı
08 Mayıs 2022

Setur Duty Free Saygısız personel

Ben hayatımda bu çalıştırdığınız erkek personeller kadar saygısız bir yer görmedim sipariş verecektim böyle ters ters cevaplar veriyor o şahıs işi umursamaz tavırları hareketleriyle sizin markanızı etkiliyor dün gece 7.05.2022 gerekeni yapılmasını rica ederim.

19 Nisan 2022

Setur Duty Free Tester Parfüm Fiyat Sorunu

Sabiha Gökçen havalimanından alınan Paco rabanne invictus parfümü Tester olarak orijinal fiyatı ile satılmıştır derhal bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum aksi halde hukuki olarak bütün haklarımızı kullanacağız bu hatadan derhal dönülmesini rica ediyorum.

10 Nisan 2022

videoplayer-icon

Habur çıkışı mağazamızdan Bacardi Rum aldım kapağı oturmamış kapağı dönüyor defolu kapaklı ürün faturası vs mevcut geri alıp sağlam kapaklısını tüketici olarak talep ediyorum açık kapaklı ürünü kimse tüketmek istemez kaç aydır. Kapak açık acaba kurumsal şirkete yakışmayan hareketler

23 Nisan
Bayram Şikayetini Yayından Kaldırdı
10 Şubat
Marem Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Setur Duty Free, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %44
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Setur Duty Free, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %44