Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Sephora'nın Mağaza Personeli Ve Black Kart Hediyesini Kullanamamak

Sephora'nın Mağaza Personeli Ve Black Kart Hediyesini Kullanamamak
24 Haziran 2023 11:09

15 Haziran 2023 günü Sephora’nın dahil olduğum Black Kart programı dahilinde 10.000 puan toplamanız karşılığında gelen orijinal boy hediye veya %10 indirim mailim geldi. Hemen akabinde indirim dönemi de olması sebebi ile 16 Haziran tarihinde Maltepe-Piazza Sephora mağazanı ziyaret ettim. İhtiyaçlarımı alıp kasaya gittim ve mailimi de açıp hediye seçeneğimi kullanmak istediğimi belirttim. Kasadaki hanımefendi telefon numaramı aldı sözde kontrol etti ancak böyle bir bilginin olmadığını, sisteme henüz yansımadığını ve hediyemi şu an kullanamayacağımı söyledi. Maili gösterdim ve daha önce de böyle bir durum olduğunu ve aşağıda yazan kodu girerek mağaza görevlisi arkadaşların bana yardımcı olduğunu olduğunu söyledim. Kendilerinin bu şekilde yardımcı olamayacağını ve birkaç gün geçtikten sonra tekrar denemem gerektiğini söylediler. Daha evvel de mail geldikten bir hafta sonra benzer sorunu yaşadığımı ve mağaza çalışanlarının mail geldiğinin ertesi günü mağazayı ziyaret etmelisiniz dediğini ilettim. Sistemlerinde güncellemeler ve değişmeler olduğunu söyledi ne zamandan beri dediğimde yanıtlayamadı ne yazık ki. Zira geçtiğimiz yıl Eylül-Ekim aylarından beri sözde güncellemeler var. Başları sıkışınca sistemde güncelleme var diyerek oyalamaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Yoksa her mağaza ziyaretinde güncellemenizin bana denk gelmiş olması biraz tuhaf değil mi? O gün mağazadan hiçbir şey satın almadan, seçtiğim ürünleri kasada bırakarak ayrıldım. Sonrasında bu konuyla ilgili çağrı merkezine ulaştım. Bugün içerisinde lütfen bana ulaşılsın dememe rağmen bana tam üç gün sonra ulaşıldı. Bana hangi mağazada hediyemi kullanmak istediğimi sordular. Maltepe-Piazza mağazasında sürekli sorun yaşadığımı personellerin davranışlarından çok rahatsız olduğumu ve Akasya mağazasından kullanmak istediğimi söyledim. Sizi hemen arayacağız demelerine rağmen aradan tam bir hafta geçti ancak arayan soran yok. Neden bu hediyeyi seçtiğim tek bir mağazada kullanabiliyorum? Öncesinde şehir ve mağaza fark etmeksizin kullanılabilirken neden sürekli müşterilerine bu tarz zorluklar çıkarıyorlar. Sephora’nın bu üstten bakan tavrından kendi adıma inanılmaz rahatsızım. Acil ve en hızlı şekilde dönüş yapılmasını istiyorum.

24 Haziran 2023 13:52 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Haziran 2023 14:09

Ne yazık ki hiçbir çözüm sunulamadı. Bizim sistemimiz böyle işinize gelirse gibi konuşuluyor. Müşteriye asla kıymet vermeyen bir kuruluş. Yurt dışından da sürekli alışveriş yapan biri olarak Sephora TR hizmet olarak çok çok zayıf ve umursamaz. Gerekirse barındırdığı markalarında hiç birini satın almayacağım ve Sephora'dan artık alışveriş yapmayacağım.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
05 Ocak 2025 22:12
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Eylül
11 Ağustos 2023 00:37