Serra sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 23:58

22.11.2023 tarihinde application'dan ilk defa gerçekleştirdiğim alışverişimde App özel kodumu girdim. İndirim gerçekleştikten sonra ödeme yöntemini garanti pay denedim. Hata aldım. Geriye dönüp diğer ödeme yöntemini denemek istediğim sırada da uygulama hata verdi. Uygulamadan çıkıp geri girdiğimde, siparişimin iptal edildiğini ve kodumun gittiğini öğrendim. Bir sonraki gün konuyu müşteri hizmetlerine aktardım, tarafıma yeni kod atandı. Onunla bugün alışveriş yaptım. Kredi kartıyla ödeme kısmında yine sayfa dondu. Dakikalarca bekledim, gelen şifreyi girdim bekledim. Sonrasında sonunda sipariş ekranımda siparişimin hazırlandığı ekranı gördüm. Az önce kız kardeşime aldıklarımı göstermek için tekrar uygulamaya girdiğimde siparişin iptal edildiğini gördüm. Neden iptal edildi, niye yine kodum gitti, ürünler ya yarına kadar biterse? Çok sıkıldım bu git-gel yapma işinden. Mağazada zaten kalmamış aradığım ürünler, almaya çalıştıkça da aynı şeyleri yaşamak bunalttı. Acilen yardımcı olunmasını rica ediyorum.

25 Kasım 2023 15:31 (Şikayetten 15 saat sonra)
26 Kasım 2023 12:05
Sephora Application Ödeme Ekranı Hatası

Merhaba, Aradığınızı söylediğiniz ve iletişim kurmak için aramamı belirttiğiniz numaradan sizi aradım. Haftanın 7 günü 09.00-18.00 saatleri arasında ulaşabileceğimi söyleyen bir ses kaydı duyuyorum ve sonra telefon kapanıyor. Mail yoluyla belirttiğiniz adrese tam olarak 3 kere mail attım. Farklı günlerde farklı saatlerde ve ekran görüntüleri ile birlikte. Yine bir geri dönüş alamadım. Tekrar tarafıma ulaşılmasını rica ediyorum.

Sevde

02 Ocak 2024 13:45
Selen sonuçtan memnun değil

Selen
02 Aralık 2023 19:18
Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 14:18