Marmara Park Sephora Beni Mağdur Etti!

05 Ocak 2024 21:19

Dünyanın en iyi markası olarak düşündüğüm Sephora'nın Marmara Park şubesinde mağdur edildim. Dün Sephora'dan alışveriş yaptım ve aynı gün içerisinde yaklaşık 1 saat arayla dior Sauvage 100 ml parfüm almak istedim. AVM'de aynı markayı satan üç mağaza var ve hepsine gittim. 100 ml parfüm almak istediğimi, oradaki 'e***' isimli satıcıya söyledim ve o bana çok güzel yardımcı oldu. 100 ml'nin fiyatını söyledi fakat bana 60 ml parfüm verdi ve ben bunun ödemesini yaptım. Eve geldiğimde kutuyu açtığımda ml farkını fark ettim.
Bugün mağazayı aradım ve parfümü açtığımı belirttim. Mağaza sorumlusu k** bey ile görüştüm, değişim yapabileceğini fakat kusura bakmamam gerektiğini söyledi. Mağaza müdürü y** hanım ile görüştüğümde ise yardımcı olacağını ifade etti. Ancak, 100 ml için değişim yaptığımda benden fiyat farkı istiyor. Aynı parfümü başka bir firma 100 ml olarak daha uygun fiyata veriyor. İadesini istediğimi belirttiğimde ise mağazanın yardımcı olamayacağını ve kesinlikle iade yapılamayacağını söylediler. Açılmış parfümün değişimini yapabildiklerini fakat iadesini yapamadıklarını ifade ettiler. Sadece değişim yapabileceklerini, başka bir şekilde yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Mağaza sorumlusu k***bey'e olayı mağaza müdürüne nasıl anlattığını sorduğumda, paketi açtığımızı ve iade etmek istediğimizi söylediğini ifade etti. Mağaza çalışanı e***bey'in yanlış ml verdiğini iletmediğini söyledi. Kesinlikle mağdurum ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

06 Ocak 2024 11:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sephora'da Yanlış Bilgilendirme Ve Müşteri Mağduriyeti

03 Temmuz 2024 14:57
Songül sonuçtan çok memnun

Songül
06 Nisan 2025 18:54
"Onur beye gizem hanıma Emine hanıma çok teşekkür ediyorum ilgilendikleri için sevgilerimle💕"
Yanlış Parfüm Ve İade Sorunu
Yanlış Parfüm Ve İade Sorunu