Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Sennheiser MTW3 Ve Bircom Mağduriyeti

Sennheiser MTW3 Ve Bircom Mağduriyeti
24 Haziran 2024 17:35

11 Ekim 2022 tarihinde satın almış olduğum "Sennheiser Momentum True Wireless 3" marka ve model kulaklık, 2 yıllık garanti süreci dolmadan arıza verdi. Markanın Türkiye'deki yetkili servisi ve ithalatçısı olan Bircom Telekomünikasyon şirketine servis başvurusunda bulunup ürünü gönderdim. Ancak ürünün tamirinin yapılamayacağını ve üretimde olmadığı için yenisini de gönderemeyeceklerini bildirdiler. Aldığım yere iade etmemi tavsiye ettiler.

Sorun şu ki, ben bu kulaklığı 4499 TL'ye aldım. İade etsem bile aynı fiyata yeniden benzer kalitede bir kulaklık almam imkansız. Bu problemi yaşayan insanlara bir üst model olan "Momentum True Wireless 4" gönderildiği ile ilgili yorumlar var. Bu modelin piyasa fiyatı şu anda 12999 TL civarında. Arada yaklaşık 8500 TL fark var.

Ben ürünümü iade etmek değil, tamir edilmesi veya mümkün değilse de üst model ürünle değiştirilmesini istiyorum. Bircom ile yaptığım görüşmede yapabilecekleri hiçbir şey olmadığı iletildi. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Garanti süresi dolmamış kusurlu ürünün sorumluluğunu, yetkili servis ve ithalatçı olarak üstlenmelerini talep ediyorum.

24 Haziran 2024 17:41 (Şikayetten 6 dakika sonra)
26 Haziran 2024 13:16
Tuğba
Tuğba
26 Haziran 2024 13:22

Az önce şirket tarafından arandım ve sonuç kocaman bir hiç! Ellerinde ürün yokmuş, artık üretilmiyormuş, bilmem ne bilmem ne. Bahane çok. Koskoca şirket, ama ellerinden hiçbir şey gelmiyormuş. Üretici firmayla konuşun o zaman, bunu da mı ben söyleyeceğim?! Tüketici Hakem Heyeti'ne yazmıştım ancak süreç çok yavaş ilerlediği ve gerçekten de mağduriyet yaşadığım için buraya da yazdım ama sonuç koca bir hiç! Çözüm falan düşünülmüyor. Sırf buraya Momentum True Wireless 4 gönderilmiş yazdım diye bana "o ürün de yok elimizde" deniliyor. İyi de, koskoca Sennheiser markasının başka hiç mi bluetooth kulaklık modeli kalmadı? Sözün kısası, işlerine gelmiyor. Korkunç bir müşteri desteği...

Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Hidayet
20 Nisan 2024 15:49
Sennheiser Yüksek Fiyat Farkıyla Arızalanan Kulaklık

22 Mart 2024 15:40

28 Haziran 2024 09:22
Bircom'un Garanti İçinde Değişim Yaptığı Momentum 4 Ürün Hakkında
Can sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 15:54
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 21:51
TrustBuy Güven Skoru