Televizyonda Bulutlanma Ve Işık Sızdırması Sorunu

Televizyonda Bulutlanma Ve Işık Sızdırması Sorunu

Samsung'dan aldığım 65Q70D televizyonun karanlıkta ekranda komple bulutlanma yapıyor. Servisi aradım, servis bu durumun Samsung tarafından problem teşkil etmediğini söylüyor. Ama satarken bu TV'lerde bulutlanma ve ışık sızdırması var deyip satılmıyor sonuçta. Servis problem olarak görmeyip iptalini sağladı. Tüketici Hakları'na gideceğim. Sizce normal mi ekrandaki ışık sızdırması ve bulutlanma?

25 Kasım 2024 18:23

Samsung'dan aldığım 65Q70D televizyonunda karanlıkta ekranda komple bulutlanma yapıyor servisi aradım servis bu durumun Samsung tarafından problem teşkil etmediğini söylüyor ama satarken bu TV'lerde bulutlanma ışık sızdırması var deyip satılmıyor sonuçta servis problem olarak görmeyip iptalini sağladı Tüketici Hakları'na gideceğim sizce normal mi ekrandaki ışık sızdırması ve bulutlanma?

1 Destek
26 Kasım 2024 10:35 (Şikayetten 16 saat sonra)

Samsung Televizyon Sorunlu Olduğu Halde Hiçbir Destek Vermediler

İki ay önce 55Q60C Samsung televizyon aldım. Ekranda bulutlanma var ve ekranın alt çerçevesinde ayrılma mevcut. Bu çerçe...

Tümünü Gör
Samsung TV Almak Pişmanlıktır!

Samsung TV AlmakPişmanlıktır!

Seda
Samsung TV SIkıntısı!

Samsung TVSIkıntısı!

Erkan
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TVKumandası Arızası.

Mesut