Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Samsung TV Sürekli Açılıp Kapanıyor, Siyah Ekran Sorunu

Samsung TV Sürekli Açılıp Kapanıyor, Siyah Ekran Sorunu
17 Ekim 2024 09:05
Oğuzhan'ın Teşekkür Mesajı
“50au8000 model televizyonumun garantisi bitmiş olmasına rağmen Samsung ücretsiz olarak panel değişimini sağladı. Markaya çok teşekkürler.”

2022 Ağustos ayında kurulumu yapılmış olan Samsung 50AU8000 model televizyonum sürekli olarak açılıp kapanmaya başladı. Herhangi bir işlem gerçekleştiremiyorum. Sadece siyah ekran gidip geliyor. Televizyonum hiç açılmamaya başladı. Samsung gibi bir markadan bu kadar sürede bu hataları almak normal değil. Sorunum giderilirse tekrardan tekrar yazımı güncelleyeceğim.

17 Ekim 2024 10:56 (Şikayetten 1 saat sonra)

18 Ekim 2024 16:06

Samsung tarafından benimle iletişime geçileceği bildirildi ve iletişim bilgilerim istendi ancak tarafımla herhangi bir iletişim sağlanmadı. Bunun üzerine kendim kayıt oluşturarak evime servis çağırdım. Gelen servis TV'nin panelinin arızalandığını kullanıcı kaynaklı bir sorun olmadığını ancak panelin değişmesi için 16 bin tl bir ücretinin olduğunu söyledi. Samsung'un bu ilgisizliğinden dolayı gerçekten şikayetçiyim. Ne bir iletişime geçtiler ne de herhangi bir yardımcı olma tarzında bir yaklaşım sergilendi.

24 Ekim 2024 20:59

12 Nisan 2025 22:27
Samsung TV'nin Kronik Ekran Sorunu Ve Garanti Sonrası Problemler
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
10 Aralık 2024 14:39
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
14 Ekim 2024 21:27
Batuhan sonuçtan çok memnun

Batuhan
04 Ağustos 2025 22:16
"Süreç boyunca beni her gün arayıp bilgilendiren G** Hanıma, hızlı çözümlerinden dolayı Samsung teknik ekibine teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Samsung ürününün arkasında durdu ve ücretsiz panel değişimi sağlayarak mağduriyetimi giderdi. Cihazın evimden alınıp geri teslim edilmesi 7 gün sürdü. Tekrardan ilgilenen herkese teşekkür ederim."

20 Eylül 2024 10:59

Samsung Kategorileri