Nazmi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Marka Klima Arızası

28 Temmuz 2024 21:05

29.05.2024 tarihinde almış olduğum Samsung marka klima, teknik servisin montajından 15 gün sonra dış ünitesinden ses gelmeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradım, teknik servis başvurusunda bulundum. Kontrole gelen teknik servis, dış ünitenin arızalandığını ve değişim olması gerektiğini servis raporuna yazarak belirtti. Daha sonra Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda konuyla ilgili net bir sonuç alamadım ve devamlı oyalandım. Güvenerek aldığım Samsung firması sorunumu hiçbir şekilde çözmedi. Sıcak havada kullanmak için aldığım klimayı kullanamıyorum ve müşteri hizmetleri tarafından devamlı oyalanıyorum. Mağduriyetim hiçbir şekilde giderilmedi. Sıfır ve garantili aldığım Samsung marka klimada bu sorunları yaşıyorsam ilerisini düşünmek bile istemiyorum.

01 Ağustos 2024 23:14

Samsung klima dıs ünite arızam halen yapılmadı. Karşınızda muhatap yok... Samsung klima aldım pişmanım. Mayıs ayında aldım. 3 ay da arıza yaptı. Kimse sizinle ilgilenmiyor.

10 Ağustos 2024 11:59

Samsung ıc ve dis üniteyi aldı koli içinde yenisi geldi... 2 gündür servis bekliyoruz halen montaj Yapacak

11 Ağustos 2024 21:36

Samsung servis geldi. Klima iç ve dis ünite montajını yaptı. Su an sogutma iyi... Umarım yeni gelen sorun çıkarmaz

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
08 Temmuz 2024 13:16
Samsung Samsun Marka Klima Arızası.

Samsung Windfree Klimada Aşırı Ses Ve Servis Mağduriyeti Yaşadım

Yusuf