Süleyman sonuçtan çok memnun

Samsung Klima C4 16 Hatası

Samsung Klima C4 16 Hatası
05 Temmuz 2024 20:13

Samsung firmasının en iyi klimasını 22/06/2024 te aldım. 28/06/2024 günü kurulum yapıldı. Klima kurulumundan sonra 3 gün boyunca yeteri kadar soğutmadı. 4ncü gün c4 16 dış ünite deşarj sıcaklığı hatası vermeye başladı her 4/5 dakikaya bir. Servis 2 gündür gelecek. Klimayı aldım 1 hafta bekledim. Kuruldu 1 haftadır kullanamıyorum. 2 haftadır bu sıcaklarda paramla rezil oluyorum.

06 Temmuz 2024 09:13 (Şikayetten 12 saat sonra)

Yorumlar (5)

Gezgin
Gezgin

Aynı problem bende var. Çözüm bekliyoruz. İlla bir Şikayetvar'a gireceğiz

Benzer Şikayeti Var

Peki klima tesisatı sıva altı mıydı normal kendi tesisatınız mıydı benimki sıva altıda iki defa böyle oldu o yüzden acaba sıva altındaki hatlarda mı kaçak var diye düşündük

Benzer Şikayeti Var

Merhaba iyi günler, benimde aynı hatayı veriyor sizin ürününüz halloldu mu ve sorun neydi acaba?

Süleyman

İyi günler Sorun çözüldü. Kurulumu yapan arkadaşlar bağlantıları düzgün yapmadığından gaz kaçağı olmuş. Yeniden gaz basıldı Bağlantılar sıkıldı Sorun ortadan kalktı.

Ledün
12 Haziran 2024 16:42