20 Mayıs 2024 20:55

2022 Aralık ayında Samsung bayisinden almış olduğum 65q70b model televizyonumla ilgili önce Mart 2023 senesinde sorun yaşadım ve servis gelerek cihaz kaynaklı teknik arıza olarak ürün değişimi yaptı.

Şimdi yine aynı bulutlanmayla birlikte televizyonumun kesinlikle açılmaması durumu söz konusu! Açılır gibi olup kapanıyor. Kaliteli servis ve kaliteli televizyon önceliğiyle bu kadar yüksek paralar ödediğimiz televizyonda sürekli sorun yaşıyorum. Garanti süresi devam ediyor fakat bittikten sonra yine aynı sorunu mu yaşayacağım. Kronik arıza veren bir ürünse satmayın bu ürünleri lütfen bu sorun kabul edilemez. Markaya zarar veren durumlar bunlar umarım çözüme ulaşabilirim.

20 Mayıs 2024 20:39
Samsung 65Q70B Arızası - Kronik Arıza

Görselde görüldüğü gibi ekran yanıp sönüyor

21 Mayıs 2024 09:24 (Şikayetten 12 saat sonra)

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
27 Ağustos 2024 18:46
Samsung TV Kronik Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Kronik Panel Arızası Sorunu

Hakan
14 Şubat 2025 12:57
Efekan sonuçtan hiç memnun değil

Efekan
19 Nisan 2024 23:43
Samsung Güneş Enerjili Kumanda Sorunu - Kronik Sorun
Samsung Güneş Enerjili Kumanda Sorunu - Kronik Sorun
İlker sonuçtan çok memnun

İlker
14 Ocak 2024 15:21
"Merhaba, Tekrar Samsung tarafına son bir kez bir ümitle mail üzerinden ulaşmamdan sonra. 30 Ağustos tarihinde çözüm merkezinden u*** bey tarafımla iletişime geçti. Sürecin başlangıcından sonuna kadar çok ilgiliydi ve tamamen yardımseverdi. Özet geçecek olursam değişime gittik ve 13 Eylül tarihinde yeni 2024 model ürünüm tarafıma ulaşmış oldu. U*** beyin kendisine ve Samsung firmasının bu kararı vermesine ilgilerine çok teşekkür ediyorum artık sorunsuz bir televizyonum mevcut ve keyif alarak kullanıyorum. Tekrardan özellikle U*** beye teşekkürler."
Samsun Televizyon Ekran Hüsranı Samsung 65Q70B 65"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
21 Ağustos 2024 17:23