Sadenet Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Nazir
23 Temmuz 2023 18:32
27 Temmuz 2023 18:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli abonemiz; Çekim gücü ile alakalı yaşadığınız problemleri hızlıca çözüme kavuşturabilmek adına iletişime geçebilirsiniz. Tarafınıza aynı gün içerisinde dönüş sağlanacaktır...

Yorumlar (6)

Habib
Habib

Sadenet insanları mağdur ediyor 4 gün önce abone oldum fakat ne gelen var ne giden modemimi kurmadılar şu anda interneti kullanamıyorum

Adem
Adem

Direk iptal et aboneliği sonra hiç iptal edemeyeceksin haberin olsun

Tanju

********** numaralı aboneliğimin taşınma ve altyapı olmadığı için ücretsiz iptalini rica ederim 170 ve Tüketici Hakem Heyeti cemir WhatsApp haber gönderiyorum 30 08 2025 gününden beri hizmet alamıyorum son faturamı bugün ödeme yaptım taşındım ve altyapım yok dilekçe ver dediniz verdim ikametgah değişikliği istiyorsunuz verdim 500 TL istediniz tamam dedim 7000 TL istediniz tik tok ve Instagram göndereceğim sözleşme der ki taşınma ve yeni adreste altyapı yok nakil işlemi gerçekleşmiyor sa sözleşme iptal edilir ama edilmiyor ve yalan söyleniyor ve tehdit ediyor lar bu ödememi yaptığım son faturam 30 08 2025 hizmet alamıyorum gelecek hiçbir fatura radan mesul değilim ********** numaralı aboneliğimin taşınma ve altyapı olmadığı için ücretsiz iptalini rica ederim

Tanju

********** numaralı aboneliğimin taşınma ve altyapı olmadığı için ücretsiz iptalini rica ederim iptal edime için gerekli evraklar verdim dilekçe ve ikametgah değişikliği belgesi tehdit ediyorlar iptal etmeyiz aramayız diye taşınma ve altyapı olmadığı olmadığı halde 7000 TL ücret ödemesi istediler

Tanju

30 08 2025 tarihinden beri hizmet alamıyorum son faturamı bugün ödeme yaptım hizmet alamıyorum iptal edilmiyor sadenet müşteri hizmetleri yalan söyleme de çok iyi kandırmak tehdit ********** numaralı aboneliğimin taşınma ve altyapı olmadığı için ücretsiz iptalini rica ederim

Tanju

********** numaralı aboneliğimin taşınma ve altyapı olmadığı için ücretsiz iptalini rica ederim sadenet ikametgah ve dilekçe verdim

Mert sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 18:36

Sahte Çağrı Merkezi Ve Usulsüz Abonelik İşlemleri Hakkında Şikayet

25 Kasım 2025 13:11
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
25 Temmuz 2025 22:10