Rossmann İzmir Alsancak'taki Bir Mağazada Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği

04 Şubat 2024 19:35

3 Şubat 2024 tarihinde İzmir Alsancak Kıbrıs Şehitleri'ndeki Rossmann mağazasında alışveriş yaparken, C***** isimli kasiyerin verdiği ters cevaplar nedeniyle şikayetimi iletmek istiyorum. Testerların neden hala bulunmadığını, bir ürünün kokusunu denemeden nasıl anlayabileceğimizi sorduğumda 'Corona hala devam ediyor, ben olsam buradan alışveriş yapmam' gibi ters bir üslupla cevap verdi. Bu durumu oldukça uygunsuz buldum.

04 Şubat 2024 20:33 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

07 Şubat 2024 13:41

Merhaba Pelin Hanım, 07.02.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

Ceylinaz

27 Şubat 2024 07:11

20 Temmuz 2023 14:48
Nida sonuçtan memnun

30 Aralık 2024 02:03
"Tarafımızca aranıp özür dilendi. Gerekenin yapılacağı söylendi umarım gereken yapılır ve çalışanların müşterilere nasıl davranması gerektiği öğretilir teşekkürler"