Eksik Adres Bilgisi Ve İletişim Sorunları

20 Kasım 2024 15:54

Rossmann'dan yaptığım alışverişim Nkolay kargoya teslim edildi fakat Rossmann adres bilgilerimi eksik ilettiği için kargom teslim edilemiyormuş ve iade durumuna düştü. Nkolay kargo şirketini aradığımda Rossmann'ı arayıp onlarla çözebileceğimi, eğer bilgilerimi güncelleyip iletirlerse kargomu tekrardan sevkiyata çıkartabileceklerini söylediler. Konuyla ilgili zaten ulaşılması zor olan Rossmann'a ulaştığımda ise bir müşteri temsilcisi yüzüme kapattı. Diğeri ise şikayetimi dinlemeden yapacak bir şeyi olmadığını söyledi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım için bir şikayet kaydı oluşturmasını rica ettim, en azından bir kayıt numaram olsun diye. Onu da ısrarla oluşturmak istemedi. Sonunda zoraki bir şekilde oluşturdu. 281916 numaralı şikayetimde de belirttiğim gibi ben ürünlerimin iadesini, para iadesini istemiyorum. Hem ücret iadem kampanyalardan sonra yapılacağı için orada bir mağduriyet yaşayacağım ya da daha iadem gelmeden tekrar bir bütçe ayırıp alışveriş yapmam lazım ki fakat ürünlerin hepsi yok, çoğu stokta yok durumda. Hem de buradan mağduriyet yaşıyorum. Bir de zaman kaybı yaşıyorum. Ürünlerimin olduğu kargonun tekrar dağıtıma çıkmasını istiyorum. Ve ben hızlı kargo olması adına ekstra bir de kargo ücreti ödedim, onun iadesini bile alamıyor olacağım. Mağduriyetimin Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmeden Rossmann tarafından çözülmesini talep ediyorum.

20 Kasım 2024 17:27 (Şikayetten 1 saat sonra)
Buse
Buse
21 Kasım 2024 16:14
eksik-adres-bilgisi-ve-iletisim-sorunlari-2.jpg

Bir de ücret iadesi yaparken neye istinaden bilmiyorum ama ödediğim paradanda kesinti yapmışlar resmen dolandırıcılık ücret iadesini benim yapmış olduğum ödemeden bile yapmamışlar. Yetkili birsi varsa en azından bunun açıklamasını yapın kargo ücretime kadar bütün ücretlerimin iade olacağını söylemişlerdi telefonda ve dalga geçer gibi 200 TL kupon verelim dediler. Zaten 200 TL dolandırılmışım kupon bir hediye mi oluyor burada?

26 Kasım 2024 15:00

Merhaba Buse Hanım, 26.11.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

08 Ağustos 2024 11:01

27 Eylül 2024 23:04

Rossmann'dan Eksik Bilgilendirme Ve Mağduriyet Yaşadım

23 Ekim 2025 12:04
Lara sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 06:29

25 Kasım 2024 01:05