Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Uzatılmış Garanti Mağduriyeti: Media Markt Ve Roborock S5 Max Sorunu

30 Kasım 2024 14:06

2022 Temmuz ayında Trabzon Media Markt mağazasından Roborock S5 max marka robot süpürge aldım. Aldığım zaman Media Markt çalışanlarının yoğun teklifi üzerine uzatılmış garanti yaptırdım. 2024 kasım alında robot süpürge bozuldu. Uzatılmış garantisi devam ettiği için ürünün tamiri için ürünü Trabzon Media Markt mağazasına teslim ettim. Tamiri için yasal sürenin dolmasına az bir zaman kala arandım. Arayan kişi ürünün parçasının değişmesi
gerektiğini bunun içinde ek süre istediklerini söylediler. Ben bu sürenin ne kadar olduğu sorduğumda bir süre vermeyeceklerini söylediler. Ek süreyi Kabul etmemem durumunda robotu bozuk bir şekilde bana gönderip 6700 lira vereceklerini söylediler. Ben de hemen Media Markt'ı arayıp durumu anlattım. Bir gün sonra Media Markt tarafından aranıp ürünümün pert olduğunu bana 6700 lira vereceklerini söylediler. Ben de bu durumu kabul etmediğimi verdikleri o para robotumun yarısı bile etmediğini söyledim. Güncel fiyatının veyahut ürünün muadilinin bana verilmesi gerektiğini söyledim. Daha sonra Media Markt tarafından tekrar aranıp ürünün pert olmadığı öksürüğü kabul edersem ürün yapabileceğini söylediler. Fakat ek süre için belli bir süre belirtemeyeceklerini sigorta şirketi ile görüşmem gerektiğini söylediler. Sonra beni tekrar arayıp ürünün pert olduğunu ve 6700'deyi vereceklerini söylediler, ben bu durumu kabul etmediğim söylediğimde Garanti şartlarını okusaydın deyip yüzüme kapattılar. Bir gün sonra yine arayıp ek süreyi kabul edersem ürünün yapılabileceğini söylediler. Ama Ekstra ne kadar olduğu hakkında sigorta şirketi ile görüşmem gerektiğini söylediler. Ben de benim muhatabımın Media Markt olduğunu söyleyip ürünümün yasal sürede yapılmasını talep ettim. Yaklaşık bir aydır robotumu kullanamıyorum. Daha 3 sene bile olmamış ürün ikinci kez bozuldu. Media Markt hiçbir şekilde bize yardımcı olmadı.

04 Aralık 2024 12:22

Şikayetimin üstünden günler geçmesine rağmen Roborock firması hiçbir yanıt vermedi. İki yıllık cihaz iki kere bozuldu. Ve ikinci bozuluşunda parça yok deyip perte çıkardılar. Roborock cihazına sahip çıkmadı ve Media Markt ın yaptığı haksızlığa sessiz kaldı.

Media Markt Garanti Sorunu Ve Roborock Servis Hatası

02 Nisan 17:17