Taner sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S7 Pro Ultra 3-4 Ayda Devreler Çürümüş, Çalışmıyor

23 Ağustos 2023 16:17

Hepsiburada, satın almamın üzerinden henüz 3-4 ay geçen ve bu süreçte sürekli bozulan Roborock S7 Pro Ultra robot süpürgeyi tamir etmek için benden 18bin tl istiyorlar. 27bin TL'ye satın aldığım robot süpürgenin zaten yenisi şu an 25bin TL'ye internette satılıyor. Bu yaptığınız müşteriye hakarettir, ayıptır. Cihaz geldiği ilk günden beri sürekli arıza veriyor. Bu sebeple 3 defa onarıma gitti fakat her defasında aynı sorun devam etti. Böyle bir muameleyi hiçbir müşteri hak etmiyor. Üstelik dalga geçer gibi şikayetimin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen benim zaten servisten 2 hafta önce aldığım bilgiyi çözüm diye bana aktarıyorlar. İlk günden beri sorunlu olan cihaz için kullanıcı hatası diyerek benden 18bin tl gibi fahiş bir tamir ücreti isteyemezsiniz. Ben zaten bu durumu kabul etmiyorum. Siz bir hafta bekleyip çözüm diye aynı fahiş fiyat teklifi ile arıyorsunuz. Yeni bir robot süpürgenin 3-4 ayda devreleri çürüyebilir mi ya? Roborock un kalitesi bu kadar mı kötü, bu nasıl bir cihaz ki arızalardan dolayı doğru düzgün kullanamadığımız halde 3 ayda devreler oksitlenip çürüyor? Bir daha Roborock alırken 40 defa düşünmek gerekiyor.

Serdar
07 Eylül 2024 21:12
Aslan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:24

Nurcan
26 Eylül 2023 11:32
Roborock S7 Sonic Mopping Akıllı Süpürge
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
06 Mart 2025 11:18