Renault Yeni Megane E-Tech Ve Lastik Sorunu

02 Şubat 2024 21:49

ASF Renault Kartal/İstanbul Bayisinden Renault Megane E-Tech Iconic aracımı 28.08.2023 tarihinde satın aldım. Henüz 2800 km'de olmasına rağmen her iki lastikte balon oluştu ve ASF Renault yetkili servisine garanti kapsamında yapılması için aracımı firmaya teslim ettim. ASF Renault firmasına 16.11.2023 tarihinde teslim ettiğim 34 HHA 613 plakalı aracımın lastiklerinin tamiri garanti koşulları çerçevesinde hâlen yapılmamıştır. Bir gün lastik firması Goodyear'a mesaj atacağız, diğer gün başka bahanelerle aracımın tamiri bir türlü gerçekleştirilmemektedir. Bugün 31 Ocak 2024 tarihi itibarıyla adeta aracıma rehin koydular, tam 75 gündür araçsızım. Milyon TL'leri ödediğimiz ASF Renault firması lastik değiştirmeye gelince garanti kapsamına almıyor. Piyasaya yeni çıkardığınız bir ürünün her iki lastiği birden balon yapıyorsa ya lastik firmasında sıkıntı vardır ya da sizin aracınızda. Hiç kimseye Renault Megane E-Tech Iconic aracını ve ASF Renault bayisini önermiyorum.

05 Şubat 2024 12:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yüksel
16 Şubat 2024 16:58
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Arızalar Ve Güvenlik Endişesi

24 Ağustos 2025 09:14
Sıfır Araçta Bitmeyen Arızalar Ve Güvenlik Endişesi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Vites Geçişlerinde Sürekli Sorun Ve Servis İlgisizliği

Fatih
13 Ağustos 2025 13:16

Gülbin
11 Nisan 2024 23:09
İsa sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2025 15:16
"Problemin çıktığı ilk andan itibaren beni arayarak destek sağlayan Renault Türkiye yetkilisi B****Hanıma ve Renault Tuzla Orsa Servis Yetkilileri C**** Hanım ve C****Beye bu süreçte sağladıkları yardımlardan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Bu süreç bana gösterdi ki Renault Türkiye müşteri memnuniyeti ve marka güvenilirliği açısından bende sonsuz güven teşkil etti. Tekrardan Renault Türkiye ve yetkililerrine teşekkür ediyorum"
Renault Megane Gösterge Paneli Çatlağı Kronik Arıza Mağduriyeti
Renault Megane Gösterge Paneli Çatlağı Kronik Arıza Mağduriyeti