Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Talisman Şanzıman Mağduriyeti

Ertan
08 Haziran 2023 10:49

İlk sahibi olduğum ve satışa çıkardığım 2016 Aralık ayı çıkışlı Renault Talisman Marka aracım sadece 31.400 (otuz bir bin dört yüz) kilometrede ve yetkili servis bakımlı (son bakım 30.000 km'de yapılmıştı) olmasına rağmen yapılan ekspertiz sonucunda şanzımanda yoğun yağ kaçakları tespit edildi. Bunun üzerine alıcı aracı almaktan vazgeçti. Bende şahsa karşı mahcup duruma düştüm. Zaman kaybetmeden aracımı Renault yetkili servisine götürdüm. Orada da aracıma 28.900 TL masraf çıkarıldı. Bu segmentte bir araçta bu kilometrede bu problemin kabul edilemez olduğunu söylediğimde, indirim uygulanarak 14.500 TL'ye onarım yapılacağı bilgisini aldım. Ancak Renault markasının üst sınıf olan bu modelinde iyi niyet garantisini devreye sokması gerektiğini belirtsem de olumlu dönüş alamadım. Bu şekilde aracı kullanmamam gerektiği söylendiğinden mecburen onarıma onay verdim. Renault'un bu kadar düşük km'de olan üst sınıf aracının arkasında durmadığı hususunu ve yaşadığım mağduriyeti Renault Fransa'da olmak üzere bütün platformlarda dile getireceğimi belirtmek isterim.

08 Haziran 2023 11:27 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Gökmen
23 Temmuz 2023 20:39
Renault Talisman Pişmanlıktır, Koskoca Renault Aracına Sahip Çıkmıyor
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar Şanzıman Sorunu

Aykut
30 Nisan 2024 19:46
Alim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Katalizör Arızası

13 Kasım 2023 01:24