Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar Şanzıman Sorunu

Aykut
30 Nisan 2024 19:46

2015 model 2016 çıkışlı Renault Kadjar aracımın 120.000 km'de şanzıman arızası sonrası aracımı Renault yetkili servise teslim ettim. İlk olarak arıza tespit yapıldı debriyaj seti, çatal, volantında sorun olduğu ve değiştirilmesi gerektiği söylenildi. Aracım alındığı günden itibaren Renault yetkili servis bakımlı ve bu sebeple Fiyatı çok yüksek olduğundan aracım için Renault Mais'ten (indirim) katılım payı istedim. Bunun üzerine Mais'ten ilk gelen cevap aracın sökülüp parçaların incelenmesi gerektiği ve buna göre değerlendirme yapılacağını ilettiler ve kabul ettim. Yaklaşık 1 hafta sonra araca sadece yaşından dolayı %30 luk bir indirim yapılacağını ilettiler. Tabi ki kabul etmedim. Bu sırada aracın garantisi olmadığı içinde ikame araç bile verilemiyor aracım tam 1 aydır serviste bekliyor. Dışarıdan araç kiralama masrafıda ayrı bir masraf oldu bana. Müşteri olarak şunu soruyorum benim aracım sadece yetkili servis bakımlı bir araç tüm bakımları Renault servisinde yapılmış bugüne kadar bizlere neden iyi niyet garantisi adı altında hizmet alırsınız gibi vaatlerde bulundunuz. Benim aracım zaten yaşından dolayı %30luk parça indirimini kendinden hak ediyor. O zaman hiç kimse garantisi bitmiş bir aracını yetkili servise getirmesin insanları da böyle zor durumda bırakmayın. Garantisi biten her araca kullanıcı hatası damgası vuruyorsunuz 120.000 km de bir araç son bakımını 115.000 km de ağır bakıma girmiş her şeyi kontrol edilmiş özellikle şanzımanına bakın sorun var mı dediğim halde bir sorun olmadığı söylenmiş ardından araç yolda seyir yaparken aniden şanzıman dağıtmış. Bunun üzerine Renault olarak hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor sadece yaşından dolayı indirim yapıyorsunuz. Marka olarak hem değer hem de müşteri kaybıdır bu durum. Kadjar modelinin şanzımanlarında kavrama debriyaj problemlerinin olduğu her yerde belirtilmiş ve buna rağmen kullanıcı hatası denip hiçbir şekilde destek sağlanmıyor.

profile profile
02 Mayıs 2024 08:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar'da Süregelen Debriyaj Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Aydın