Renault Satın Alınan Sıfır Kilometre Araç İle İlgili Şikayet

Şükrü
06 Temmuz 2024 00:52

05.07.2024 tarihinde, İzmir Renault Mais Bornova Şubesi’nden sıfır kilometre Renault Megane Icon model bir araç satın aldım. Satın alma sürecinde ve sonrasında yaşadığım olumsuzlukları, firma hizmet kalitesini değerlendirebilmeniz ve mağduriyetimin giderilmesi için aşağıda detaylı olarak aktarıyorum.

Teslimat Sürecinde Yaşanan Sorunlar:

Müşteri Temsilcisi İletişim Sorunu: Aracı teslim almak üzere, günler öncesinden iletişim kurduğum müşteri danışmanınız G**** G********** ile saat 13:00'te firmada olacağım ve aracın saat 14:00'te teslim edileceği konusunda net bir anlaşmamız vardı. Ancak, belirttiğim saatte orada olmama rağmen, araç teslimatı saat 15:35’e kadar gerçekleşmedi. Bu süreçte müşteri temsilcisine ulaşmakta da zorluk yaşadım ve hiçbir bilgilendirme yapılmadı.
Teslimat Anındaki İlgisizlik: Aracın teslim edileceği saat yaklaştığında, müşteri temsilcisi tarafından karşılaştığım kaba davranış ve ilgisizlik, profesyonel olmayan bir hizmet anlayışını yansıtmaktadır. Aracın 'ta arkalarda' olduğu ve sadece plaka takılarak gönderileceğimiz belirtildi.
Araç Durumu ve Teslimat Kalitesi:

Kirli Araç Teslimi: Aracın içi ve dışı kirli bir şekilde teslim edildi. Temizlik ve detaylı tanıtım yapılmadan, aracın basit bir şekilde tanıtılması ve sadece birkaç bölgesinin silinmesi kabul edilemez.
Kusurlu Parça: Aracı teslim aldıktan sonra, şoför kapısı cam contasında kusur olduğunu fark ettim. Bu kusur, araç teslim tutanağında belirtilmemiş ve hemen çözüme kavuşturulmamıştır.
Yaşanan Psikolojik ve Fiziksel Zorluklar:

Hamile Eşimle Beklemek: Hamile eşimle birlikte uzun süre beklemek zorunda kaldık. Bu gecikme, hamile eşim ve kendilerini öncesinde bilgilendirdiğim, iş yerime gitme zorunluluğum nedeniyle ciddi rahatsızlık yarattı. Bu süreçte karşılaştığımız ilgisizlik ve beklemeye dair yapılan net bilgilendirme eksikliği bizi son derece rahatsız etti ve mağdur etti.
Yukarıda belirttiğim sorunların çözülmesi için:

Şoför kapısı cam contasındaki kusurun acilen onarılmasını veya ilgili parçanın değiştirilmesini,
Aracın detaylı temizliğinin yapılarak tekrar tarafıma teslim edilmesini,
Yaşanan mağduriyet nedeniyle tarafıma bir özür yazısı gönderilmesini,
Müşteri hizmetleri ve teslimat süreçlerinde yaşanan eksikliklerin düzeltilmesi için gerekli adımların atılmasını ve bu süreç hakkında bilgilendirilmemi
talep ediyorum.
İlgili kamera kayıtlarının incelenmesini ve yaşanan aksaklıkların giderilmesi için gereğinin yapılmasını rica ederim.

Saygılarımla, Şükrü S*****

08 Temmuz 2024 08:53 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer

Renault Mais 7 Aydır Parça Temin Edememe Sorunu

Hakan
19 Eylül 2024 18:48
Renault Mais 7 Aydır Parça Temin Edememe Sorunu
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sanruf Sorunları

İsmail