Fatih
25 Aralık 2023 16:47

18.08.2023 tarihinde Edremit Renault bayisinden sıfır Renault Express Van Joy aracı aldım. Aracı iki hafta sonra servise getirmek zorunda kaldım. Direksiyon kutusundan kaynaklanan ve şehir içindeyken arıza verip kitleme yapan bir sorunla karşılaştım. Direksiyon kutusunun değişimi yapıldı ancak aynı sorun tekrar gerçekleşti. Servis şefinin, çoğu Renault aracında bu tür kusurların çıktığını ve bunun üzerinden nasıl para kazanacaklarını söyleyerek akıl vermesi hoşuma gitmedi. Ayrıca, aracın arka şasesinin çatlak ve amortisörlerin patlak olduğunu servis şefinin tespiti ile öğrendim. Bu durum üzerine aracın iadesini ya da değişimini talep ettim ancak üç aydır herhangi bir sonuç alamıyorum. Dava hazırlık aşamasındayım. İnsanlar zorluklarla kazandıkları parayla bir şey sahibi olmak isterken, bu şekilde mağdur ediliyorlar. Kusurlu mal satıyorlar ve arkasında durmuyorlar.

25 Aralık 2023 17:50 (Şikayetten 1 saat sonra)
Fatih
27 Aralık 2023 04:53
Renault Kusurlu Mal Satılıyor

Sizi tercih ettiğim için çok pişmanım ayıplı kusurlu arızalı araç satıyorsunuz Fiat ve Ford markalı araçlarımı satıp Renault u tercih ettiğim için çok pişmanım utanmadan bizi tercih ettiğiniz için yazıyorsunuz ben bu aracın sürat ile değişim vayahut ücret iadesini istiyorum acil olarak

İlhan

Herhangi bir çözüm bulundu mu?

Renault Tarafından Ayıplı Araç Satışı!

Adnan
05 Eylül 2023 14:53
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Sıfır Araçta Söktak Ayar İşlem Ayıbı

Okan
09 Ocak 2024 17:50
Yuka sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Gibi Satılan Araç, Bitmeyen Arıza Ve 70.000 TL Onarım Şoku!

Yuka
24 Ekim 12:35