Serdar sonuçtan çok memnun

Renault Austral Multimedya Arızası

02 Mart 2024 12:13
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
“Renault Austral marka aracımın Multimedya sorunu çözüldü ve Aracımı 13.03.2024 tarihinde Teslim aldım. Renault-Mais genel Merkezi Bölge sorumlusu Akif Bey başta olmak üzere Ankara Akbak Renault Satış şefi Cengiz beye de çok teşekkür ederim. Aracın sorunu ile yakından ilgilenip, kısa zamanda aracın Sorununun çözülmesine yardımcı Oldular. Yaşadığım bu sorunu bana unutturdukları içinde ayrıca Renault-Mais firması yetkililerine'de tekrar teşekkür ederim. Renault-Mais firması Satmış olduğu aracın arkasında Olduğunu Her şekilde kanıtlamış Oldu.”

Renault 0 austral multi medya
arızası
Ankara'da 26.02.2024 tarihinde Renault bayisinden satın almış olduğum Renault Austral Techno
Esprit Alpine 160 HP Aracımın teslimatı
Esnasında Multimedya arızası verdi multimedya ekranı 1,2 dakika çalışıp
Ekran kapanıyordu bunun bayide aracın
Aküsünün yeni olduğu ve şarj olunca
Problemin çözüleceğini söylediler.
Akü şarj olsun diye 80km kullandım.
Bu sorun devam etti ayrıca aracın cam
Açma kapama düğmesi çalışmıyordu
Araç 134km, de aynı gün serviste kontrollere devam edildi İstanbul Renault-Mais yazılımla çözüleceğini
Bildirmiş bu da sonuç vermedi multimedya beyninin değişmesine
Karar vermiş. Bu arıza beynin değişmesi ile düzelir mi bunu da bilmiyorum.
Aracın üretildiği ispanyada, İstanbul Renault-Mais ve Ankara Renault bayi tarafından kontrol ve testlerinin yapılması gerekli müşteriye teslim edilmeden önce bunların test edilmediğini düşünüyorum. Kimse 0 aracının multimedya beyninin değişmesini istemez. Bu elektronik
Beynin ne zaman ve nereden geleceğini ve arızanın çözülebileceğini
Serviste net bilmiyor. Aracım yaklaşık
1 haftadır serviste daha ne kadar orada
Kalacak bilmiyorum. Ankara bayi beni mağdur etmedi ikame araç verdi
kendilerine bu konuda teşekkür ederim. Gerçekten daha aracı kullanamadan böyle bir problemle karşılaşınca bu aracı aldığıma
Pişman oldum. Bu gizli ayıplı araca
bindikten sonra başka problemler çıkarmı diye korkuyorum. Renault-Mais
Firmasının bu araca sahip çıkacağını
ümit ediyorum. Bu konuda maddi ve manevi mağduriyete uğradım. Bu gizli
Ayıplı 0 aracımın mağduriyetimin giderilmesi için yenisiyle değiştirilmesini talep ettim. Ve Renault-Mais Firmasının bunun arkasında olacağına inanıyorum.

profile profile
04 Mart 2024 08:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
05 Nisan 2024 17:46

Renault austral marka aracımın Multimedya sorunu çözüldü ve 13.03.2024 Tarihinde aracımı Teslim aldım. Renault-Mais genel merkez Bölge sorumlusu Akif Bey başta olmak üzere, Ankara Akbak Renault satış şefi Cengiz beye de çok teşekkür ederim. Sorunum ile yakından ilgilenip aracın sorununun kısa zamanda çözülmesine yardımcı oldular. Yaşadığım bu problemi bana unutturdukları içinde ayrıca Renault-Mais firması yetkililerine'de tekrar teşekkür ederim. Renault-Mais Firması Satmış olduğu aracın arkasında Olduğunu Her şekilde kanıtlamış Oldu.

05 Nisan 2024 18:00

Aslı

Merhabalar aynı sorunu yaşıyoruz, nasıl çözüldü acaba? Bilgi verebilir misiniz?

Aslı

Bizim yaşadığımız aynı sorun çözümlenemedi. Keşke yorumu görüp dönseniz

Uğur sonuçtan memnun

Renault Austral Aracınızı Kontrol Ettirin Uyarısı

Uğur
01 Ağustos 2024 15:31
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Bika'dan Alınan Renault Austral Multimedya Ekranı Kapanıyor

25 Mayıs 2024 15:44
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
28 Ocak 2024 19:47