Yusuf sonuçtan çok memnun

Renault Austral Arıza Çözümü Belirsizliği

Yusuf
15 Aralık 2023 19:32
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Renault Özerler bayisinden Derya hanım sürecimi çok iyi takip etti kendisine çok teşekkür ederim.”

27.11.2023 tarihinde Zonguldak/Ereğli'deki Renault Özerler Bayisi'nden sıfır olarak teslim aldığım aracımı 400 km sorunsuz bir şekilde kullandım. Bayi personeli çok ilgili ve güler yüzlü davrandı. Ancak aynı haftanın Cuma günü, yazılım güncellemesi için aracım geri çağrıldı. Fakat bir parçanın değiştirilmesi gerektiği ve bu durumun Fransa'ya bildirildiği bilgisi verildi. Aracımın yerine ikame araç tahsis edildi. Ancak sıfır aracımın bayide ne kadar süre bekleyeceği belirsiz. Sorunum bayi ile ya da bana olan tavırları ile ilgili değil. Bayi ve yetkililerinden çok memnunum. Ancak Renault'nun yeni aldığım ve kullanamadığım aracım için bir çözüm bulmasının bu kadar uzun sürmesine anlam veremiyorum. Ana distribütör tarafından bana neden geri dönüş yapılmıyor? Sorunum ne zaman çözülecek ve neden bir tarih verilmiyor? İlerleyen süreçte benzer sorunlar yaşayıp yaşamayacağımı merak ediyorum. Araç aldığımda bayi memnuniyetim konusunda tarafıma ulaşıldı; şimdi ise aracım yok ve ne zaman teslim edileceği belirsizken neden tarafıma ulaşılmıyor? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

profile profile profile
18 Aralık 2023 08:38 (Şikayetten 2 gün sonra)
Yusuf
10 Ocak 2024 15:37

Didem

Aracınızın güncellemesi yapıldı mı aynı sorun bizde de oldu da

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Araç Güncelleme Sonrası Bozuldu. 1 Aydır Serviste

Ercan