Renault Austral Bayiden Çıkarken Arıza Yaptı

Yunus
29 Kasım 2023 00:15

Merhabalar 24/11/2023 günü Baştaş Kütahya Renault bayiiden 0 km olarak austral 1.2 full Hybrid araç satın aldım ve yola çıktım. Ancak aldığım araç bayiiden çıkar çıkmaz yaklaşık 500 m sonra arıza lambalarını yaktı ve motor hasar riski uyarısı verdi. Bayiiye hemen geri döndüm ve bir fişin tam oturmadığı söylenerek arıza lambası söndürüldü. Ve tekrar yola çıktım. Ve yine aynı şekilde araç bir 500 m daha gitmeden tekrar arıza verdi. Bayiiye tekrar geri döndüm ve aracı detaylı bir şekilde incelemeleri gerektiğini söylediler. Şu an araç serviste ve Fransa'dan parça tedarik etmek için bekliyorlar. Araç totalde 2 km de ve yaşadığım bu durumdan ötürü çok mutsuzum. Doğru düzgün bir dönüş dahi alamıyorum. Kullanan cümleler hep basma kalıp ve çözüm odaklı değil. Bizde çok üzgünüz vs. Gibi ancak bu durum sonucu değiştirmiyor. Ben aracın yenisi ile değiştirilmesini talep ettim. Ancak sanki dalga geçer gibi bir tavırla cevap verildi. Kim ister bayiiden aldığı aracın kapıdan çıktığında arızalanmasını. Renault markasına güvenerek ve müşteri memnuniyetine önem verdiğini düşünürdüm. Ancak kimsenin umurumda değiliz maalesef. Bu durumla alakalı olarak mahkeme yoluna da başvurdum. Elimden geleni yaparak süreci devam ettirmek istiyorum

profile profile profile
29 Kasım 2023 08:39 (Şikayetten 8 saat sonra)

Renault Mais'E bu konularla ilgili mesaj yazdım, aradılar konuştuk ama sonuç aynı, yuvarlak, dolambaçlı, çözümsüz oyalayıcı cümleler. Renault Mais içinde sadece bu problemlere yönelik çözüm odaklı bir birim yok ne yazık ki. Olsaydı bizimle iletişime geçen kişiler " tabii ki efendim bu tip arıza/ problemlerimizi... Birimimiz inceliyor ve sonuçtan bilgi veriyoruz " vs. Gibi daha ikna edici cevaplar verirdi ama ne yazık ki dans eder gibi kıvırıyoruz. Saygılarımla

Yağmur
11 Aralık 2023 00:51
Melih sonuçtan çok memnun

Melih
24 Temmuz 2023 10:51
"Akif beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler umarım tekrarında bir sorun yaşamayız"

Efrail
11 Şubat 2024 17:17