Enes sonuçtan hiç memnun değil

Renault Araçta Sürekli Arıza Uyarıları Ve Çözülmeyen Sorunlar

07 Ekim 2024 01:27

03.08.2024 tarihinde 34... 176 plakalı aracımı Renault Mais'ten renew kapsamında ikinci el olarak aldım. Vakit kaybetmeden ağır bakımları da dahil tüm periyodik bakımlarını Renault yetkili servisinde yaptırdım. Satış danışmanı h*** k** hanım, kesinlikle motorunda ve yürüyen aksamında bir problem yok diyerek sattığı araçta, ilk önce motorda hasar riski uyarısı vermeye başladı. Ara ara bugün de üçüncüsü olan 'fren sistemini kontrol ettirin' uyarısı da eklendi bu uyarılara. Aşağıya da eklediğim gibi bu aracı aynı şikayetlerle 20.09.2024 tarihinde Renault Gürses yetkili servisine götürdüm. Ve götürdüğüm günün akşamı beni arayıp tüm fren sistemini ve cihaz bağlayıp beyindeki arızalarını kontrol ettiklerini ve araçta herhangi bir arıza ve arıza kaydı olmadığını söyleyip aynı günün akşamı aracı aşağıdaki belgeleri aracın içine koyulmuş şekilde bayinin güvenliğinden teslim aldım. Geldiğimiz noktada aldığım günden beridir bu arızalardan dolayı ne aracıma gönül rahatlığıyla binebiliyorum ne de Renault sorunlarımı çözüyor. Bugün de aracı çekiciyle yine yetkili servise göndermek zorunda kaldık. Ve ilk bıraktığımda aşağıya da ekleyeceğim görüntülerde göreceksiniz. Aracımın yetkili servis girişi dahi yapılmamış, kendi uygulamalarında görünmüyor.

28 Ekim 2024 14:06

Merhaba; İkinci el olarak renew kapsamında aldığım aracımla alakalı daha önce Gürses Renault yetkili servisle alakalı bir şikayet yazmıştım. Arkadaşlar o kadar iş bilmez o kadar umursamaz ki kendilerini Renault’tan da yargı ve mahkemelerden de üstün görüyorlar. Aracımızı sorunlu ve kendi uğraşlarımız mücadelemiz sonucunda arızasını yaptırabildik ne yasal hakkımız olan ikame aracı sağladılar ne de söz verdikleri tarihte aracı teslim ettiler. Ve üzerine hiç utanmadan sıkılmadan aşağıya görsellerini ekleyeceğim şekilde aracımızı hasar vererek teslim ettiler. Bu servisin bizzat müdürü selami bey burası Türkiye mahkemeye verseniz ne olacak ki yıllarca sürer mahkeme diyerek bizim aracımızı yaptığına şükretmemiz gerektiğini laubali şekilde konuşmalarla söyledi. En son kameralara bakacağız diye anlaşarak teslim aldığım aracım için bana değil kendi çözüm merkezlerine kameralara baktıklarını hasarın onlar da olmadığını iletmişler bununla alakalı ne görsel paylaşmışlar ne de servis kabul formuna bu hasarları yazmışlar. Renault Türkiye, Renault Mais ve Renault Türkiye'yi bu konuyu bir an önce çözmeleri için aradım fakat ne Renault çözüm merkezi ne de gürses servis yetkilileri hiçbir şekilde çözüm sunmuyor. Çözüm merkezi şikayetlerimi dinleyip zaten servisin müdürüyle beraber beni tehdit eden servis müdür yardımcısı ali beye iletiyorlar. Tüm yasal haklarımı hem sosyal hem ulusal medya aracılığıyla hem de hukuki yollardan aramaya başlayacağım. Tüm sürecin belgeleri elimde ve bunların tümünü kamuoyuyla paylaşacağım.

Ek
07 Ekim 2024 14:01 (Şikayetten 12 saat sonra)
Enes
07 Ekim 2024 14:18

Merhaba; Yukarıda belirttiğim gibi motorda hasar riski ve fren sistemini kontrol ettirin uyarısı dışında aracı aldığım günden beri vites geçişlerinde sorun takılma var özellikle beşinci vitese zor geçiyor. Renault Mais bu aracı bana sorunsuz diye bu sorunlarla sattı ekstra renew garantisi de verdi bir yıllık daha şu an servisler aracın km’si 98 binde ve garantisi biteceği için uğraşmıyor. Sorunumu çözmüyor eğer sorunum çözülmezse tüm gerekli hukuki ve gerek sosyal medya gerek ulusal medya üzerinden bu konunun peşini bırakmayacağım. Daha fazla para vererek bayiden araç aldık sorunlu bir aracı bize sorunsuz diye sattılar çözüm bekliyorum.

Kamuran sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Renew Garantisi

Kamuran
13 Haziran 2024 00:21
renault-megane-4-renew-garantisi-1.pdf

Emirhan
30 Temmuz 2024 12:11
Renault Austral Servis Parça Sorunu
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Şanzımandan Gelen Ses

Kenan
06 Ağustos 2023 19:42
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Renault Turbo Sorunu: Çözüm Bekleyen Kronik Problem

Erdal
06 Şubat 19:32
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Gürses Bayi Ve Renault Mais Kötü Niyet!

Adem
06 Mart 2024 14:56