11 Temmuz 2024 11:4813.097

Ocak ayında tekleme, silkeleme, enjeksiyonu kontrol ettirin uyarısı ile Afyonkarahisar Demireller Renault bayisine götürdüğüm arabamın beyin ve elektrik tesisatı değiştiğinde düzeleceğini söylediler. Bunun üzerine sağlam olmasına rağmen siboplar değişti, başka diğer beyinler değişti ama hala sorun çözülmedi. Renault, vermiş olduğu ikame aracı da geri alma talebinde bulunuyor. Aracım hala yapılmadı, 7 ayda sıfır araç yapılır ama hala sorunu çözemediler. Mağdurum, çözüm bekliyorum.

16 Temmuz 2024 12:11 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Yorumlar(6)

14 Kasım 2024 17:59

Aynı sorunlar benim aracımda da var sorunu çözebildiniz mi

6 Ekim 2024 16:19

Merhaba Mustafa Bey, benimde hem Kelebek kutusu hem de enjeksiyon beyni değişti yapıldıktan iki gün sonra tekrar arıza verdi, tekrar servise götürüp ikame araç aldım. Ancak gecen hafta cuma günü beni aradılar test sürüşüde yaptık, manifoldda yerde conta kırıldığını ve oradan hava aldığını söylediler, pazartesi aracı teslim almaya gideceğim, test sürüşü yaptığımızda aracın cekiside iyiydi ve arıza vermedi.

6 Ekim 2024 11:09

Merhaba Serdal bey. Bende 4 gün önce arabada enjeksiyonu kontrol ettirin, yokuş kalkışı kontrol ettirin, esc kontrol ettirin hataları aldım. Araba bir anda güçten kesiliyor 3000 devirin üste çıkmıyor. Tesisatı kontrol ettiler sorun çıkmadı sonra gaz kelebeğini değiştirdiler dün aynı hatayı yine yaptı. Yarın götüreceğim beyin olabilir dediler. Sizin araç yapıldı mı? Sorun neymiş?

2 Eylül 2024 11:59

Merhaba Serdal Bey, bende Megane 4 1.6 benzinli aracımda aynı sorunu yaşıyorum, mekanik aksamda sıkıntı bulamadılar, elektrikte anormal gerilim tespit ettiler (5v gelmesi gerekirken 7v geliyormuş). Kablolar tek tek kontrol edildi yine sorun çözülemedi en son beyine bakacaklar. Siz çözebildiniz mi acaba sorununuzu

Sıfır Kilometre Araçta Fabrikasyon Hataları Ve Yetersiz Çözüm Önerisi

25 Temmuz 2025 03:0713.489

Yaklaşık 45 gün önce, Afyon Renault Demireller bayisinden sıfır kilometre Renault Austral marka bir araç satın aldım. Ar...

2 Destek1 Yorum

Renault Taliant Multimedya Ekranı Sorunu Ve Hizmet Eksikliği

20 Kasım 2024 19:2216.017

Eylül 2024 tarihinde sıfır olarak aldığım Renault Taliant aracımda, multimedya ekranında oluşan arızadan dolayı Afyonkar...

Renault Taliant Multimedya Ekranı Sorunu Ve Hizmet Eksikliği

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta

Öne ÇıkanKonular