Cengizhan sonuçtan çok memnun

Konya Renault Servis Hakkında

12 Haziran 2024 10:21
Cengizhan'ın Teşekkür Mesajı
“Genel müdürlükte görevli Yasin Bey beni arayarak gerekli özeni gösterdi ve işlemlerimin hızlanması için bana bir hayli yardımcı oldu, kendisine gösterdiği özen için teşekkürlerimi sunuyorum.”

Konya Karatay Çelik Renault servisine 10 gün önce aracımın sol aynası için kasko dosyasını açtırdım. Ayna 5-6 gün içerisinde gelir ona göre bana haber vereceklerini söylediler, ancak 10 gün oldu. Herhangi bir dönüş yok. Kendilerine bizzat uzun yola çıkacağımı belirttim, işlemlerin hızlanması için ricada bulundum ama herhangi olumlu bir dönüş almadım. Servise ulaşmak istesem de telefonlara bakılmıyor.

12 Haziran 2024 11:05 (Şikayetten 44 dakika sonra)
12 Haziran 2024 15:11

Konya Renault Ana Bayi Çelik Otomotiv

Ramazan
04 Mart 2024 15:37

Fatih
09 Ağustos 2024 16:57
Can sonuçtan memnun

18 Eylül 2024 14:02
"Tekrar merhaba, Öncelikle buraya yazmama sebep olacak kadar üzmeden de bu işi halledebilecek bir yapıda olduğunuzu biliyorum. Fakat özel ilgisinden ve çözüm konusunda desteklerinden dolayı Renault Merkez Büşra Hanım ve İzmir Çetaş Renault Serhan Beye teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim."
Bahadır sonuçtan çok memnun

Bahadır
20 Haziran 2024 18:38
"Renault genel merkezine ücretsiz far değişimi ile ilgili teşekkür ederim."
Renault Aracının Ve Garantisinin Arkasında Durmuyor
Renault Aracının Ve Garantisinin Arkasında Durmuyor
Mustafa sonuçtan memnun

28 Ağustos 2023 11:48
Renault Megane4 2020 Araçta Farda Solma Cam Contalarında Deformasyon!