Emir sonuçtan hiç memnun değil

Klima Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

17 Ekim 2024 22:34

Merhabalar aracım için geçen hafta yaz başında yine yaşadığım klima soğutmama sorunu ile ilgili randevu aldım. Mekanik ustaları olmadığı için randevuyu 17.10.24 tarihine verdiler.
Bugün servis aracımı aşağıdaki şikayetlerim ile birlikte işlem görmesi için servise bıraktım.

Araç Sorunları
klima açıkken araç yokuş aşağı klima kompresöründen şırıltı sesi geliyor.
Klima için yaz başında soğutmadığı için geldim. Gaz çekilip dolduruldu fakat şu an yine soğutması zayıf az soğutmaktadır.
Bazen arka stop lambası bozuk uyarısı veriyor fakat sorun görünmüyor kapatıp açınca gidiyor
sağ alttan ince tırtık geçerken lakırtı sesi geliyor. Sanki yalıtım malzemesi sallanarak ses yapıyor gibi
yaklaşık 4-5 ay önce araç motor arıza uyarısı geldi. Kapatıp açtım düzeldi. İki defa yaptı. Dahada yapmadı.
Kronik olan termostat ve devir daim kontrollerini garantiden rica ediyorum.
Gaza basıp çekince özellikle vites geçişlerinde silkeleme yapıyor.
Şoför tarafı direksiyonunda tıkırtı sesi geliyor.

Yukarıdaki arızalar ile servise bıraktım. Sabah 9 da bıraktım aksam 17:30 gibi aracı teslim aldım. İlk geldiğimde servis içinde araç kenarda duruyordu. Sonra ben dışarı çıktım. Baktım ki aracı yeni lifte aldılar tek tek inceliyorlar. Ustaları çocuklara suna bakın buna bakın diye tarif ediyor. Klima baktık sorun yok dedi. Araç ile gezdik dedi ama araç dışarı bile çıkmamış gördüğüm kadarıyla. Bunun için kamera kayıtlarını lütfen inceleyin

Servisten ayrılalı 100 metre oldu ve baktım ki klima hiç çalışmıyor. Aracın şu an klimasını açıyorum soğutmuyor. Auto Moda alıyorum kendi kendine soğutsun diye bu seferde klima devreden çıkıyor. Videosu mevcut.
Aradım servisi tekrar randevu al tekrar gel dediler. Burada koca gün aracı bıraktım ve yapmadılar. Şimdi tekrar çağırılıyorum işte her gün izin mi alacağım.
Araç şu an bildiğiniz farklı hatalı yazılım atılmış gibi davranıyor. Hiçbir klima havalandırma konumlarını kabul etmiyor.
Bana söylenen ise klima tanıtma yaptık. Demeleri oldu. Sadece sorun yok dediler
Üstüne üstlük aracın servis kaydını da silmişler. Şu an Renault port da ne yaz başı götürdüğüm ne de bugün götürdüğüm veriler yok.
Servis evrakı, arıza videolarını ayrıca iletiyorum

18 Ekim 2024 11:29 (Şikayetten 12 saat sonra)
Emir
Emir
18 Ekim 2024 13:40

Bugün servisteki atölye sefine sinirli konuştum diye ben bu araca, servise kabul etmeyin diyerek etraftakilere laf söyleyen, bu araçta sorun yok dediysem yoktur diyen adamın tavrından sonra. Güven Altan daki Ömer bey sağ olsun nazik yaklaştı ve arızaları gördü. Mais'e bildirelim dedi. Sağ olsun bugün Mais den yetkili Emre bey iletişime geçti ilgilendi aracı başka servise yönlendirecekler. Tabi şu an videolardaki auto veya klima hala çalışmıyor Servis tarafından aranıp çağırılacağız

Sıfır Araçta Klima Sorunu Ve İletişim Aksaklıkları

Tayfun
20 Mart 2025 11:28
S. Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane'da Kronik Klima Sorunu Ve Çözüm Arayışı!

S. Remzi
27 Mart 2025 19:04
Salih sonucu yetersiz buldu

Yakıt Deposu Zırıltı Sorunu Defalarca Servise Gitmeme Rağmen Çözülmedi

Salih
02 Eylül 2025 14:25
Yakıt Deposu Zırıltı Sorunu Defalarca Servise Gitmeme Rağmen Çözülmedi
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Müslüm
06 Mayıs 2025 13:27
Renault Megane'da Süregelen Arızalar Ve Servis Çözümsüzlüğü
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
14 Ekim 2024 10:42