Bursa Mais Şubesi'nde Servis Hizmeti Sorunu Ve Zaman Kaybı

Bursa Mais Şubesi'nde Servis Hizmeti Sorunu Ve Zaman Kaybı
Ramazan
12 Kasım 2024 15:00

Merhaba, ben Bursa Mais Şubesi'nden Temmuz ayında bir araç aldım. Aracımdan memnunum ancak kısa bir süre sonra aracımın ön fren sisteminden ses gelmeye başladı. Hemen aynı şubenin servisine götürdüm. Bana ön disk yayının çıktığını ve diske sürtmesi sonucu bu sesin geldiğini, ön disklerin değiştirilmesi gerektiği söylendi. Ben de fren sistemi önemli diyerek hemen değiştirelim dedim. Kısa görüşmelerden sonra ellerinde parçanın olduğunu, randevu alarak aracımın yapılabileceği söylendi ve 11.11.2024 gününe, yaklaşık 10-12 gün sonrasına randevu oluşturuldu. Randevu günü aracımı götürerek servise teslim ettim. Ben sorunun giderilmesini beklerken, yaklaşık 4 saat serviste beklememe rağmen telefonla aranarak ellerinde yay olmadığını ve sipariş verileceğini, ne zaman gelirse beni arayacaklarını söyleyerek servis işlemlerini sonlandırdılar.
Maalesef OYAK üyesi olmama rağmen verilen servis hizmetinden hiç hoşlanmadım. Biz boş insan değiliz ki her istendiğinde servise araç götürelim; kendimizi ayarlayarak randevu alıyoruz ama işlemimiz yapılmıyor. Madem parça yok, neden söylenmiyor? 1 günümüzü sağ olsunlar heba ettik. Yayın olmadığı 4 saat bekledikten sonra mı akıllarına geldi bilmiyorum. Kaldı ki 10 gün önce arızanın tespiti yapılmışken neden ayarlanmadığını anlam veremedim. Aşırı ağır bir servis, insanlar mağdur ve 2 saatte bitecek işi 7-8 saatte yapmanın ne anlamı var anlamış değilim. Lütfen bu konuda biraz daha servisleri uyarırsanız çok iyi olacak kanaatindeyim. Kurumun imajı için de gayet iyi olur gibime geliyor. Teşekkür ederim, saygılar.

07 Aralık 2024 21:14

Renault. Austral marka aracımın ön disk ve fren problemini iletmeme rağmen maalesef şirketten dönüş yapılmasına ve sorunun hemen giderileceğini belirtmelerine rağmen herhangi bir işlem yapılmamıştır. Aracımı 11. 10.2024 tarihinden beri yani servise götürmeden beri Allah'a emanet sürüyoruz bu kadar ilgisizliğe pes doğrusu başka nedir bilemiyorum.

profile profile profile
12 Kasım 2024 15:45 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Şükrü
Şükrü