Regnum Carya 'da Çalışanlarının İlgisizliği

21 Haziran 2024 01:21

10/06/2024 tarihinde Regnum Carya'da kaldık. Türkiye'nin en kaliteli ve yüksek fiyatlı otellerinden biri olarak bilinir. Biz birkaç aile gittik ve hepimiz aynı sorunu yaşadık. Öncelikle akşam yemeğine ana restorana gittik ve oturacak yer yoktu. Çalışanlar bizimle ilgilenmediler. Masa olmadığını söylediğimizde, bu saatte masa bulamayacağımızı söylediler ve dönüp gittiler. Ertesi gün ne plajda ne de çim alanda yatak bulamadık, ayakta kaldık. Yer olmadığını söylediğimizde de çok tepkisizlerdi. Böyle bir otelde hem yemekte hem de plajda ayakta kalmamız çok büyük eksiydi. Yetkili kişiyle görüşmek istediğimizi söyledikten sonra bize yatak getirdiler. Plajda sipariş için düğmeler var ama basıyorsunuz, kimse gelmiyor ya da çok geç geliyor. Bunun yanı sıra hem restoran hem de plaj çalışanları hiç güler yüzlü değillerdi, ters bir tavır içindelerdi. Sanki rica minnet çalışıyor gibiler. Hepimiz çok şaşkınız ve verdiğimiz paranın karşılığı böyle muamele görmek değildi diye düşünüyoruz. Bir daha bu oteli tercih etmeyi düşünmüyoruz.

26 Haziran 2024 12:54 (Şikayetten 5 gün sonra)

Regnum Carya'da Bilgilendirme Eksikliği Ve Haksız Ücretlendirme

02 Temmuz 2024 21:58
Regnum Carya'da Bilgilendirme Eksikliği Ve Haksız Ücretlendirme

Regnum Carya Otel'de Hizmet Kalitesi Ve Personel Eksikliği

13 Temmuz 2024 22:46
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Regnum Carya'da İlgisizlik Küf Kokusu Ve Saygısızlıkla Dolu Hayal Kırıklığı

20 Ağustos 2025 01:01

Regnum Carya'da Hayal Kırıklığı: Rutubetli Odalar Ve İlgisizlik

12 Ekim 2024 09:14

Regnum Carya Golf & Spa Resort Her Geçen Gün Kalite Düşüyor!

29 Haziran 2023 22:58