QNB Finansbank Borç Taksitlendirme Sorunu

17 Eylül 2024 13:58

Kamu çalışanıyım, elde olmayan sebeplerle borçlandım. Banka borçlarım ödemede zorluk yaşarken, icraya düşmesi muhtemelen olan y**** ****** bankası çok güzel ve günümüz şartlarına uygun ödenebilirliği olan taksitlendirme seçeneği ile yüksek miktardaki borcumu taksitlendirdi.

Gelelim asıl konuya g****** bankası ve QNB Finansbank ile de aynı sorunu yaşamaktayım ve ısrarla borcumu 4.25 faiz oranı ile taksitlendirme çabasındalar (şu sıralar taksit bile yapmıyorlar) az evvel bahsettiğim banka bu bankaların faiz oranının 3/1 oranında indirime gidip borcumu taksitlendirme konusunda bana yardımcı olduğu yerde g****** bankası ve QNB Finansbank neden ısrarla bana yardımcı olmak istemiyor.

Kamu çalışanıyım nasip olursa uzun yıllar çalışacağım ömür boyu ütopik faiz oranı ile çalıştığımı bu bankalara mı ödeyeceğim. Amaç borç tahsili mi yoksa yasal kölelik mi? Bu iki bankayı bu konu üzerine bana yardımcı olmaya davet ediyorum. Aksi takdirde BDDK şikayet edeceğim. Diğer banka kolaylık sağlarken siz neden kolaylık sağlamıyorsunuz. Yalan konuşmuyorum elimde bana yardımcı olan bankanın dokümanları mevcuttur. İstenildiğinde paylaşabilirim.

Ben borcumu ödemek istiyorum. İcraya bilinçli kasıtlı olarak düşürülüp bir dünya parayı da avukat dosya masrafı derken icra müdürlüğüne vermek istemiyorum zaten zordayım geçim sıkıntısı yaşıyorum. Ömür boyu taksit ödemek istemiyorum. Diğer banka anlaşma yaptı şu an ödüyorum taksit taksit bunu sizde yapabilirsiniz. Psikolojimle oynayıp hayatımı etkilemenizi istemiyorum.

17 Eylül 2024 13:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

17 Eylül 2024 14:01

Ben size çok ulaştım merak etmeyin o kanalların hepsini siz tükettiniz. Yardımcı olmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. BDDK şikayet ettim sizi bu faiz oranları ile ömür boyu size borç ödeyemem. İşi gücü bırakırım bedava çalışacağıma sigortasız çalışırım. O kadar sıktınız ki memurluğu bırakacağım sonunda

17 Eylül 2024 14:03

Son kez arıyorum belirttiğiniz numarayı. Umarım bu defa çözüm bulursunuz son kez

QNB Finansbank İlgili Borç Hakkında

26 Eylül 2024 14:28

QNB Finansbank İcra Haciz İşlemleri

16 Nisan 2024 17:38
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

QNB Türkiye Kredi Kartı Borcunda Hukuk Bürosunun Kaba Tavrı!

Hayrettin
31 Ocak 2025 12:47